יש כתבונת

oshrat m

New member
יש כתבונת

בידיעות אחרונות,24 שעות..על הדורבנים שמוציאים סינגל היום.. לדיסק החדש יקראו "לוי"..הזויים אלה..

oshrat m

New member
ממ אין לי סורק

אני יעתיק את הדברים המרכזיים.. לאלבום הבכורה הם קראו "קובי" לשני שייצא באוגוסט "לוי" בגלל שבראיונות ישאלו אותם "למה לוי?" והם מתכוונים לענות "שם טוב לוי!" הסינגל הראשון-עוד לילה,יוצא השבוע. "אנחנו שוקלים לאפשר כניסה חינם לכל ההפעות שלנו לכל מי ששמו קובי לוי" בלאלבום החדש תקטן נוכחות הדיסקו ויהיו בדיסק ניחוחות של רוק בריטי והשפעות לטיניות וספרדיות. מאבקי אגו בתהליך הקלטת הדיסק "...לפעמים זה היה קן צרעות, היו מאבקי אגו וכל אחד נלחם על המקום שלו אבל הצלחנו לתת לכל אחד את הבמה שלו והיום אנחנו מגובשים יותר" זיהו.

crazy monkey

New member
חברה שלי אמרה

שהם באמת עשו לא מזמן מסיבת השקה... מעניין מתי נשמע אותו....

תודה! הנה הכתבה המלאה... ../images/Emo13.gif

אחריי שנה וחצי במחתרת, מוציאים הדורבנים שיר ראשון מתוך התקליט השני... "לאלבום הבכורה של הדורבנים קראנו 'קובי' ולאלבום החדש שיצא באוגוסט נקרא 'לוי'. הסיבה לכך היא שידענו שבראיונות ישאלו אותנו 'למה קראתם לאלבום לוי?' , ותיכננו מראש את התשובה "שם טוב לוי!", אומר איתי גלוסקא, סולן להקת הדורבנים, שתשחרר השבוע לרדיו שיר ראשון, "עוד לילה", מתוך תקליטם השני. "אנחנו שוקלים לאפשר כניסה חינם לכל ההופעות שלנו לכל מי ששמו קובי לוי". הלהקה, בעלת הקוצים ההומוריסטים, מזוהה עם דיסקו ופאנק של שנות השבעים, בזכות להיטי האלבום הראשום שלה- "יצאנו לרקוד" ו"שוב הדיסקו כאן", אבל פחות מזוהה עם הבלדה המצליחה שלה "לא בא לי לשמוע". באלבום החדש תקטן נוכחות הדיסקו באופן משמעותי, ויהיו בו ניחוחות של רוק בריטי והשפעות לטיניות וספרדיות. עם זאת, הלהקה ממשיכה להתכתב עם שנות השבעים. בשנה וחצי האחרונות נדמה היה שהדורבנים נעלמו. הם לא קיימו הופעות, ובמקביל התרוצצו שמועות עקשניות שהלהקה עומדת על סף פירוק. "אולי השמועות פרחו בגלל שהורדנו פרופיל בשנה וחצי האחרונות", אומר גלוסקא, "אבל לא נעלמנו, ופירוק לא עומד על הפרק". מאז שיצא אלבום הבכורה, הדורבנים הרבו להתגנב החוצה ממחילות הלהקה ולצאת לכרסם בשדות זרים. האם קיימים מאבקי אגו כתוצאה מריבוי הזמרים בלהקה? "אני לא אשקר ואגיד שהדורבנים מתנהגים כמו יונים, לפעמים זה היה קן צרעות", אומר גלוסקא, "היו מאבקי אגו וכל אחד נלחם על המקום שלו, אבל הצלחנו לתת לכל אחד את הבמה שלו והיום אנחנו מגובשים יותר" -הזכויות שמורות ל"ידיעות אחרונות, שגיא בן-נון-

כל הכבוד על שמירת זכויות היוצרים!

ותודה על הכתבה מאמי! נראה שעבדת שעות על ההעתקה חחחחחחחחחחחחחחח... קיבלת ח"ח ממני!

oshrat m

New member
סוסופ חוזרים לשמוע עליהם =]

ראיון עם אייל מזיג מוואלה.. למקרה שהקישור לא יצליח- http://e.walla.co.il/?w=/6/903037

RTur

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifהדורבנים שולטים!../images/Emo88.gif../images/Emo47.gif

למעלה