יש כתמים על האבנים ועל המנוע...

יש כתמים על האבנים ועל המנוע...

באקווריום שלי יש כתמים כאלה כמו חלודה על האבנים ועל המנוע... הנה התמונה------------------->>>>>>>ת

התמונה השניה---->>>

השאלה שלי היא למה זה ככה? אני לפני שבוע החלפתי רבע מהמים ושמתי את כל החומרים הדרושים אז למה זה ככה?

כתמים

כמו שאמרתי הצבע המתקבל על דפנות המשאבה החצץ ויהיה גם על הזכוכית, זה מראה על מערכת תקינה ועל מצב איכות המים .במקרה שלך האיכות טובה. באם אתה רוצה להוריד את כמות האצות תשתמש בתאורה לא יותר מאשר 8 שעות ביום, כמו כן ויש חימום באקווריום אוסף דג בשם פלקוסטומוס שמזונו הוא האצות הירוקות או החומות

האצות...

זה תמונה...זה לא אצות...ואין לי גוף חימום... אז אני לא יודע על מה אתה מדבר בשורה האחרונה...

אצות

אני לא מדבר על התמונה אני מדבר על האצות כל הכתמים שמופיעים הם אצות חומות או ירוקות ואני חוזר באין לך חימום אין אתה יכול להכניס דג האוכל אצות כל הדגים הטרופיים דרוש להם טמפרטורה של +- 24 מעלות

אהה עכשיו הבנתי...

ותגיד זה טוב אם אני יקנה דג מנקה(השחורים האלה)? אני מתכוון אם הוא ינקה את האצות... ומה האוכל של דג המנקה הזה? ותודה

פלקוסטומוס(דג מנקה)

זה בדיוק הענין האצות זה המזון שלו . כאשר יגמור לאכול את האצות יש להוסיף עלה חסה חלוט במים רוטחים לשניות אחרת ימות מחוסר מזון

אבל אמרת שרק...

אם יש גוף חימום אז אפשר לשים דג מנקה... ולי אין גוף חימום אז אני בכל זאת יכול לשים דג מנקה? ומזה חסה חלוט?

קניתי את הדג המנקה ו...

והמוכר אמר לי שצריך אוכל מיוחד בשבילו אז קניתי... אבל מה אפשר להביא לו במקום זה(כי האוכל עולה יקר)?

יניב

מדוע אתה לא קורא בעיון את כל מה שאני עונה לך קרא היטב בקשר מזונו של המנקה לגבי חליטה זה אומר הכנסת החסה למים רוטחים לכמה שניות וזה מזונו הבסיסי של הדג המנקה .שים לב דג זה נחוץ לו חימום שלו ינסו למכור לך מוצרים שאין לך כל צורך בהם

למעלה