יש לאחרונה התעוררות לחזנות

יש לאחרונה התעוררות לחזנות

יש חזנים חדשים צעירים ורעננים שממלאים אולמות של קונצרטים. האם גם אתם חברי הפורום אוהבים חזנות?

יש פה כמה שאוהבים חזנות...

כמוני למשל שאוהב פעם ב... לשמוע וכמו את ר` שולם 25 שמאוד מחבב את החזנות.

מתנדב

New member
גם אני מחבב את החזנות....

ואני מאוד אוהב את הלפגוט, דרך אגב באיזה שעה בקול חי יש את התוכנית עם מרדכי סובול?

היו היתה...

משעה 3 ועד 4:30 ויש לה גם שידור חוזר כמדומני ביום רביעי ב 12 בלילה למי שפיספס את הקוקוריקו.

מתנדב

New member
היה היה?

ומה עם זה עכשיו?, ואהבתי את ההגדרה שלך כקוקוריקו, למה אתה מגדיר אותו כך?

עכשיו זה יוסי גיל...

ולא אני המצאתי את ההגדרה תסתכל על תרנגול שצורח קוקוריקו האין דמיון ביניהם (וסליחה ממי שנפגע מההשוואה).

שלום25

New member
בהחלט מאז הסכם אוסלו...

כשרבו הצרות בישראל, אז כולם מחפשים קצת אביסעלה נשמה יהודית יעני משהו שיעורר את הנשמה היהודית. לכן החזנות חוזרת לכותרות ובגדול יותר נכון לומר בענק!!! הופעות מפוצצות מכל גווני הקשת היהודית, דתיים חרדים חילונים מסורתים, כל מי שזה היה בעברו, ושגדל והתחנך על התרבות הזאת ועל הרגש הזה. חוזר למקורות. בתי הספר לחזנות החלו לפרוח בשנים האחרונות בכל רחבי ארצנו המשובבת. יש ביקוש ער בכל רחבי העולם לחזנים עקב הגעת ההשפעה והדרישה למחוזותיהם, ואני ת מ י ד, הייתי מ כ ו ר לחזנות, כך שזה אינו חדש לי אני מכור לרוזנבלט האגדי, בעל הרגש העל אנושי, בשירתו ובחזנתו ובעיקר ביראת שמיים שהייתה בו. יש גם אופנות רבות בנושא, וכיום הלהיט החם בעולם החזנות הוא מיסטר "הלפגוט" בעל הקול הדומה יותר מלהפליא לקוסביצקי גדול. וכן למי שישים לב, הקווים האנטומיים של הפנים של שניהם דומים כשתי טיפות מים, וכן השירה עם המבטא דומים להפליא. ויש עוד המון חזנים מעולים.

למעלה