יש לארפ או אין לארפ בשבועות? ל"ת

Jarndyce

New member
אולי יש LARP - אבל לא נדודי הטבעת..

מסתבר שהמארגנים החליטו לבטל עקב בעיות אבטחה (ולפי דעתי גם בעיות ארגוניות רבות). ממילא כל המשחק הזה היה מקולל מראשיתו - יש גבול גם לחסד של ה-VALAR..:) דני

אוקי - עכשיו זה רשמי.

בשיחה שיזמתי עם וחתנג עולה כי המשחק בוטל. כבר אתמול, בשעה 21:00 בערב בערך, יצאה הודעה בפורום הרוסי, וכל הקפטנים והמסטרים קבלו עדכון טלפוני. הסיבות - אין אישור בטחוני מהמשטרה.

סילבן

New member
אז מה יהיה בסוכות?

כזכור, נאמר שאלכסיי ומיכאל יארגנו "מלחמת הטבעת" נסיון שני אם המשחק של וחטנג יכשל, אחרת יקיימו משחק על תולדות הארץ התיכונה. זה עדיין נכון?

vergan

New member
רגע בקשר לביטול

זה הכל בגלל שאין לווחטנג תקציב נכון? (8000 שקל לאבטחה...) מה עם להעלות את עלות ההשתתפות?

LeeRoy

New member
לא אפשרי

בעיקבות הוצאות מרובות על הWAR4RING הראשון אי אפשר לעלות את עלות ההשתתפות (שהיתה 30ש"ח). לרוב השחקנים יש תקציב מוגבל והוצאות נוספות על המישחק.... מצד שני אני מציע שתתחילו לישדוד בנקים לממן Rים!

גולהייד

New member
no

the game alexei plans has nothing to do with vehtangs alexei already startedworking on his game,and he has"allthe time in the world" to make it work

קהילת השחקנים ממזרח-אירופה

למעשה, בדומה להתארגנויות השונות למשחקי-תפקידים בארץ שקדמו ל´האחווה´, כגון - הנוער של הדר, הנוער של קדר, והפעילויות של עקמ"ת, גם בצד העולים ממזרח-אירופה יש גרעינים על בסיס קרבה גיאוגרפית. קיימים גרעינים במרכז, בחיפה, בקריות, בירושליים, באשקלון ובבאר-שבע. אוכלוסיית השחקנים ממזרח-אירופה גדולה כמעט פי 3 מהאוכלוסיית השחקנים הצברים. מה גם, שלגרעיני הקהילות ממזרח אירופה יש אופי פוליטי חזק. אלכסי ווחתנג מייצגים שני זרמים מתנגדים בארץ. אלכסיי יושב במרכז, ומגיע מקזאן, ואילו וחתנג יושב בצפון ומגיע מחרקוב. יש גם מועדונים בלנינגרד, במוסקבה, ועוד ועוד... הרבה יותר מפותח מסקנדינביה וברמת משחק אחת לפחות מעל קנדה. יש תתנועות ברוסיה שמקבלות תמיכה כספית מהצבא הרוסי על מנת לערוך משחקים. הרי המשחקים מלמדים את השחקן להתמצא בשטח, ועל רקע הפעילות מבחינים מייד באנשי-פעולה, באנשי-מחשבה ובמנהיגים. בקזאן עצמה יש מפלגה פוליטית (תרתי-משמע, יעני מפלגה שמיוצגת בדיומה - בית הנבחרים הרוסי), המזרימה כספים למשחקים ומקדמת את קהילות משחקי-התפקידים באיזורה. בגדול, כחתך רוחבי - בכל המועדונים קיימת אותה אוכלוסייה, והטחנים שעוברים בפעילויות דומים פחות או יותר, אך צורת המשחק של כל קבוצה יחודית בנקודות קטנות המהוות בסיס לחיכוך. נקודות אילו הן השאלות הנפוצות גם כאן:
מה יותר חשוב, בטיחות או ראליזציה?
מה יותר ריאלי אזור פגיעה ארוך, או קצר?
מה האופן הנכול לגלם ולממש השפעות קסם במשחק?
האם המשחק צריך להיות בידיו של מנחה העלילה, או לבוא מתוך השחקנים? וכו´. תכלס - המשחקים של אלכסי הם המשחקים של צוות אחד, ואילו המשחקים של וחתנג הם משחקים של צוות אחר. הנסיונות החוזרים להביא את הצוותים לשיתוף פעולה עלו בתוהו, חרף כל המאמצים שהושקעו בעניין. מנקודת המבט האישית שלי - הצוות של אלכסיי היה נכון לבצע ויתורים מעט חמורים יותר מהויתורים שהיו נכונים להם הצוות של וחתנג, כשהציע אלכסי לכהן כמנחה-עלילה בצוות של וחתנג למרות שוחתנג ´גנב´ לו את הפרוייקט, אולם זו דעתי האישית והמשוחדת. רק תהיו רגישים לעניין, ותוכלו לראות ולהבין הרבה יותר על אופן המהלכים בקהילת השחקנים ממזרח-אירופה

Umrug

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

First of all, say "russians", noone gets offended
o And second, You are just bit of newcomer in that community too... Don´t take it so serious. There have allways been such a quarrels among Masters, after every failed game they begin it all over again. They are "creative personalities", you know, they need from time to time to: eat, sleep, have sex, type fool messages in forums, "leave that stupid thing forever" and then "return" in a few months. Generally, you see them drink and sing songs together on the next successfull game. So don´t worry, and listen to them with a scepticism. o Especially about Army supporting RPG... Army hasn´t paid its officers wages for half a year... o

כמה שזה נשמע מופרך...

מימון צבאי - ראיתי סרטונים על העניין, וזה מה שהבנתי מהם. יכול להיות שאני טועה, אך זה מה שהציגו בפני. כמובן שמשכורות נדחות תמיד. הרי כל התקציבים הולכים לאירועים...

elanor

New member
האמת שזה רעיון טוב...../images/Emo130.gif

אולי יש מישהו לדבר איתו בקשר לזה. אחרי הכל הRים האלה באמת נותנים קצת הכשרה לחיילים שמתעסקים (או יותר נכון: יתעסקו בעתיד - בתור חיילים) בעבודות שטח ושדאות...

vergan

New member
כן זה ייראה מצוין בחדשות

צה"ל מממן אירועי "משחקי תפקידים חיים" בהם ילדים ונערים בגילאים 13+ לוקחים מקלות פלסטיק ומרביצים אחד לשני דובר צה"ל: כך נדע איזה אחוז מהילדים במדינה יכולים להצמודד מול מחבל ואולי לנטרל אותו פני שוהא יילחץ על הכפתור האדום... חחחחחחחחחח לא נראה לי כ"ך אפילו שיש לי קשרים גבוהים בצה"ל *משוויץ בזה שהוא מכיר בכירים באצולה הישראלית*

elanor

New member
גם אני רוצה להשוויץ! גם אני רוצה!!

מתערבים שאני מכירה מישהו בצה"ל ברמה הרבה יותר גבוהה ממי שאתה מכיר?...

Bane the Fremen

New member
האמת שזה רעיון טוב NOT

את מספיק מטומטמת כדי להיתגיס לחיב´א אן לך מושג קלוש בחילות אים את משווה R לשדאות

סילבן

New member
זה באמת מגוחך

ידוע לכל כי הבצא הרוסי במצב איום ונורא, עד כדי כך שהוא נחשב לצבא חלש. שיממנו לארפים כשאין להם כסף לאבטח כורים גרעיניים?

סילבן

New member
למעשה הוא צודק

רבים מהשחקנים באים מרוסיה, אחרים מאוקראינה, בלורוסיה, גרוזיה וכו´.. הם לא "רוסים" על משקל לאומיות (למרות שגם זה מופרך, אבל לא משנה) אלא אנשים שהמשותף להם הוא השפה הרוסית (שרידי הפדרציה הרוסית), אבל, מזרח ארופה זו הגדרה מכלילה מדי כי היא כוללת גם מדינות כמו פולין ורומניה שאין לעוליהם דבר וחצי דבר עם עניינים מעין אלו. לכן, המינוח הנכון הוא "עולי בריה"מ לשעבר" או "דוברי רוסית", זה העובדה הבסיסית.

סילבן

New member
אבל למה??

ככה ויתרתם על "מלחמת הטבעת", הודיתם בכשלונם. מה זו התבוסתנות הזו, יש באמת את כל הזמן שבעולם, מספיק זמן עד שכולם ישכחו את הנסיון של וחטנג ומספיק זמן לנסות שוב את "מלחמת הטבעת". אדרבא, בלא גשם ועם הלקחים שהופקו יהא זה מאוד חשוב לשחזר את "מלחמת הטבעת", אחרת יישאר לכולנו טעם מר וקצת חוסר אמון במארגנים. אני גם זוכר שנאמר בזמנו שאלכסיי נחוש לנסות עד שיצליח. מה כבר השתנה?

למעלה