יש לבייבי שלי יומהולדת !!!!

הילית111

New member
יש לבייבי שלי יומהולדת !!!!

הי לכולם צהריים טובים התינוק שלי בן שנה השבוע ! לא מעכלת. אז אני עושה לו במשפחתון יומהלדת ושם הגננת אמרה שהיא מארגנת הכל מאלף עד תו כולל עוגה. ואני ובעלי באים רק עם המצלמות... אבל אני עושה לו גם בשבת בבית שלי ארוע קטן למשפחה המצומצמת (יהיו לי בערך 10 בוגרים ו-4 ילדים לא כולל חתן השמחה....) אמא שלי רוצה להכין את הכיבוד הקל –בורקסים וכד' (כאלו שקונים חצי אפוי ואופים בתנור הביתי) וגם את העוגות והעוגיות (הכל היא עושה בעצמה מוכשרת ) עושה לו עוגה כושית עם פצפוצים לא איזה קומפלקס של בוב הבנאי או משהו כי היא לא יודעת... אז זה יורד ממני (מסרבת בתוקף שאני אקנה "מוכן") אבל מה עושים ביומהולדת לבן שנה?... מה מרימים אותו פעם אחת על כיסא ? איזה מוסיקה שמים?...... ונר אחד ? אשמח לטיפים.... ם –הוא אוהב בלונים אז נגיד לתלות בלונים... ? ואיך נגיד לקשט העוגה שאמא מכינה לו לשדרג אותה מעבר לסוכריות הצבעוניות המסרותיות.... ואיפה ברעננה אפשר לקנות צלחות חד פעמיות יפות ומכובדות שיראו טוב. לגבי כוסות אני מתלבטת אם חד פעמי . אני צריכה גם לקפה וגם לשתייה קרה לא בטוחה שיש לי מספיק כוסות. יש כוסות חד פעמיות יפות לחמה ולקרה? ובכלל אביזרים ליומהולדת . ואחרון חביב גם קישור לאיזה אתר באינטרנט שאפשר להוריד הזמנה יפה ליומהולדת עם איזה נוסח יפה של הזמנה כי אני גרועה בניסוח .כי אני לא אספיק לשלוח בדואר הזמנות אז אני שולחת במייל הזמנות וגם מוודאת בטלפון. אני אני רוצה להוריד איזה ברכה מרשימה. רצוי אתר חינמי... אשמח לשמוע טיפים . אז ביי בינתיים תודה מראש לכולם ויום מקסים

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif לילדון, ולהורים המאושרים! נרות שמים לפי הגיל, ועוד אחד לשנה הבאה. אז יוצא לך שניים ../images/Emo13.gif גם הנפות בכסא- לפי הגיל ועוד פעם. לשאר שאלותייך אין לי תשובות. רק זר ברכות ליומולדת הראשון שלך כאמא!!!

ferdinand

New member
מזל טוב! ../images/Emo13.gif ../images/Emo151.gif קולולולו

אתם בטח כבר אחרי(?) אם כן - איך היה? יש תמונות? על היומולדת שנה של האפרוחיתה, דילגנו!
נו - ילד שלישי, והיו כל כך הרבה דברים אחרים מסביב (טובים ורעים) שממש לא היה לנו כוח וחשק, ובמילא היומולדת הראשון, זה רק בשבילנו כי הם לא זוכרים שומדבר, וחוצמיזה, אנחנו הורים כאלו מושלמים
אז שיהיה לה משהו אחד לבוא אלינו בטענות כשתגדל! אבל מה - ביומולדת שתיים, נפצה אותה, ונעשה מסיבה כזאתי - שכל העיר תדע!

למעלה