לא שלחתי ../images/Emo4.gif
הוא חזר להקלטות לפני שהספקתי.
אבל הספקתי לשגרר את פייף בכבוד
הנה השיחה: (תתעלמו,יצאתי פוסטמה.ממש התרגשתי ורעדו לי הידיים..
) היי סוף סוף!אני וידיד מחכים שנים שתתחבר. 4:46pmAsaf סבלנות משתלמת 4:46pmMe אכן יש לי שאלה..זה זמן טוב? 4:47pmMe זה בקשר לוויכוח על מוזיקה .. 4:56pmAsaf שוט 4:56pmAsaf is offline. 4:57pmAsaf is online. 4:57pmMe טוב אז יש איזו להקה וזמרת שאני ממש אוהבת..לא נראה לי אתה מכיר אז אני וידיד התווכחנו והוא אמר שהם גרועים ><" והחלטנו לשאול אותך מה אתה חושב GUILLEMOTS ו FIONA APPLE נשמע מוכר ..? 4:58pmAsaf פיונה אפל היא מלכת היקום אותם אני לא מכיר 4:58pmMe אעהאעהאעהאעה !!!! O: אתה הראשון שמכיר אותה !!!! FYFE DANGERFIELD הוא הסולן.באמת מוזיקאי חד פעמי.. 5:00pmAsaf מה< ? מי לא מכיר את פיונה? באיזה דור אתם חיים? 5:00pmMe אפחד?חוץ מילדה אחת בשכבה.. 5:00pmAsaf נראה לי שאת בסרט 5:00pmMe חחח של מזרחית ופו. ופופ* אנחנו בכיתה ט' .. 5:01pmMe אני לא חיה בסרט,זה הם.והפסקול שם ממש ממש גרוע. 5:02pmAsaf (סמיילי) 5:02pmMe אז חצי ניצחתי (סמיילי) אלא אם כן יצא לך לשמוע את פייף,ואז ניצחתי לגמרי 5:04pmAsaf לא יצא סורי אבל תגידי שכן אני מסכים (
) 5:04pmMe יש ^^ בכל מקרה,גילמוטס,מומלץ בחום.הם הדבר הכי מרענן ששמעתי בשנה האחרונה. 5:06pmAsaf פנטסטי 5:07pmMe חחח איזו רשמיות כשחושבים על זה,גם אני אף פעם לא שמעתי על פיונה. חיפשתי קאברים לביטלס מצאתי את אקרוס דה יוניברס ומשם הדרך לטידל וWHEN THE ועוד 90 מילים הייתה קצרה. 5:08pmAsaf מוזר ממש היא לא איזה אמנית זוטרית היא ממש ענקית והיו לה מלא סינגלים 5:08pmMe כן,אבל כבר שנים היא לא שחררה כלום.. היא כזה מ1990-2000 5:09pmAsaf לוקח לה המון זמן מתקליט לתקליט 5:09pmMe ואני רק נולדתי ב'95 5:09pmAsaf וזה לא נכון האחרון יצא לפני איזה חמש שנים אוי וי את קטנה 5:09pmMe לפני 5 שנים הייתי בת 9 כן...אני גם ככה קטנה מכולם בשנה >< יש חטניקים שיותר גדולים ממני.דאמט. אבל אני בוגרת נפשית תמיד אמרו לי. 5:10pmAsaf אהא 5:14pmMe הילד הזה. 5:14pmAsaf איזה? 5:14pmMe ידיד שלי..אם אתה לא תכניס בו דברי חוכמה,אני אאלץ לעשות את זה והוא לא יזכה להגיע לאלפנט. 5:14pmAsaf אוקי 5:14pmMe כשהשמעתי לו את SULLEN GIRL הוא קרא לפיונה: "שיר קטן של ילה מבולבלת עם רגשות מתחלפים " ! ועכשיו הוא אומר:"אם אסף אומר,אסף יודע". 5:15pmAsaf מה הוא דפוק?!?!?! 5:15pmMe אכןץ הוא גם שנא את הגילמוטס.טוב פחות והוא שונא את רדיוהד !!!!!! 5:16pmAsaf תגידי לו שרק בגללה כתבתי את ghost of a thousand little lies 5:16pmMe מי שונאת את רדיוהד ?. באמת O: ? 5:18pmMe אמרתי לו שפיונה היא האדם הכי מרגש עלי אדמות,תוך כדי שאני מייללת כמו פוסטמה.(בצ'אט) ואז הוא אמר שאם אני רוצה להתרגש לראות איזה מישהו.. ואז אני רואה את המישהו שהוא שלח עושה סולו צוקים >< ומתפוצצת מצחוק. 5:19pmAsaf אוי ואבוי הנקודות מתחברות למשבר רציני של חוסר לב ואשכים 5:19pmMe חחחחחחחחחחח רק אל תגיד שסיפרתי. אוי עכשיו אני כבר מרגישה לא נעים..הוא באמת חולה על המוזיקה שלכם. וגם על נירוונה,אז אפשר לסלוח.. 5:20pmAsaf (סמיילי) 5:20pmMe טוב אני מרגישה חופרת.. אתה מאשר? 5:21pmAsaf אכן 5:21pmMe שיט. 5:21pmAsaf טוב אני אזוז אנחנו מקליטים ואני צריך להעלות שירות 5:21pmMe ואוו O: בהצלחה !!! 5:21pmAsaf ביי 5:21pmMe ביי!תהנה אעהאעהאעה!!הוא הבחור הכי מותק שיש !!הם אנשים כאלה נחמדים. תנסו גם לתפוס אותם לשיחה,הם הכי חמודים בעולם.