יש לדנה כתבה יום שישי הזה..רק באיזה עיתון ??

nerod 72

New member
שבוע הבא ...

שישי 17/8 במוסף "7 ימים" של ידיעות....כתבת שער...

../images/Emo68.gifאני מריח "צהבת"

אני כבר רואה איזה כותרת סקנדליסטית ושלל ביטויים שיעזרו לרייטינג של העיתון....ודנה תגיד שחבל שלא דברו על המוסיקה... מקווה שלא יהיו שאלות בנאליות כמו לאן נעלמת?מה שעית בשנים האלו? מה קרה אחרי האירוויזיון למה אין חוזה בחו"ל? ועדיין קוראים לך קוקס וכו? תתבגרו עיתונאים קטנים

כבר ב-17?

שמתי לב שהתאריך משתנה מיום ליום...מה קרה? פעם 16 פעם 17. מה נסגר? אולי בסוף זה יהיה ב-20?

ashton20041

New member
אז מה אתה רוצה שישאלו בדיוק??????

באמת אתה מצחיק...ברור שזה יהיה בין השאלות...הרי מה כבר יכולים לשאול..יכול להיות שהם יחדשו אבל השאלות הנ"ל מתבקשות...כי אתה מעריץ ומעודכן והכל ויודע מה דנה עשתה וכמה הופיע והקליטה בתקופת השקט אבל את זה לא מדינה שלמה שסביר להניח שלא כוטלם מתעדכנים בפורום ובשבילהם דנה נעלמה ולכן...ההסבר להעלמות מתבקש....

YoniBI

New member
שטויות...

אם תחשוב קצת במקום לכתוב שטויות, תבין, שבין התאריכים 16 ו-17 יום שישי יוצא רק פעם אחת, וזה ב- 17... אז אם אמרו כתבת שער ביםו שישי, נראה לך שיכול להיות ב-16??? לא, נכון? אז יופי. תחשוב במקום לכתוב.

ashton20041

New member
לי נראה שהוא התכוון לתאריך האלבום....

ולא ליציאת העיתון..

שטויות מדבר אתה...

אני התכוונתי ליציאת האלבום ולא לעיתון ! אתה נראה לי מתוח בן-אדם...תשתה מים ותירגע !

יאאלה מכות.. וזהו... הורסים אתם תאמינו לי..

../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif מכות???

אה, אין מצב למכות .. סה"כ אי-הבנה קטנה...קורה...כמו שדנה שרה: "הכל יהיה ורוד"..חח אני מאחל לכולכם שבת שלום !

למעלה