יש להגיש תלונה כנגד אתי אלבז

staketov

New member
יש להגיש תלונה כנגד אתי אלבז

גם אם טוקבקיסטים מטעמה טוענים שהיא כמעט צדיקה גמורה. אז מה אם היא החזירה את הכסף (אחרי שנתפסה)? נעשתה עבירה חמורה, חייבים לפתוח לה תיק במשטרה ושהכתם (הקטנטנן הזה) ירתיע (אולי) אותה ואת האחרים מלגנוב אנשי אמון. מצחיקים המגיבים (ורואים שזה מטעם) הזועקים את זעקת הקוזאק הנגזל - שזו נקמה בלבד. האם גנבת שכמוה לא אמורה לתת את הדין?!!!

yairnatty

New member
אתי אלבז = אתי אלון.

כל גנב לתלייה , כל גנב בא יומו. גניבה ממעסיק זה פשע חמור ועלבון צורב למעסיק , סמכת על העובד והוא תקע לך סכין בגב.

לגבי אתי אלון ...

סיפור ישן אבל תמיד מדהים אותי מחדש שאני נזכר בו אתי אלון, אחיה ואביה אכן ישבו בכלא לשנים ארוכות ובצדק ! אבל כמו תמיד התקשורת הישראלית פספסה את סיפור האמיתי במעילה המטורפת הזאת. הסיפור של אתי אלון אלון צריך להיות מלומד בכל בית ספר שמלמד בנקאים, מנהלי עסקים, רואי חשבון ומבקרים פנימיים. איך מתבצעת מעילה כל כך גדולה בבנק כל כך קטן לאורך כל כך הרבה שנים ואף אחד לא שם לב ? פשוט תעלומה ! על מה בדיוק קיבלו כסף המנהלים הישירים של אתי אלון ? על מה בדיוק קיבל משכורת מנהל הבנק למסחר ? על מה בדיוק קיבלו משכורת המבקר הפנימי, רואה החשבון והמפקח על הבנקים ?? כל בעלי התפקידים האלה מקבלים משכורת מכובדת בשביל לבצע עבודה. הגדרת התפקיד שלהם כוללת בין היתר ניהול, פיקוח ובקרה על הנעשה בבנק נראה כאילו כולם העדיפו להתבטל קצת במקום לעבוד. נראה כאילו הם ניסו ליישם דה פקטו את התפיסה הרווחת בציבור שהגדרת התפקיד של מנהל זה אחד שעובד הכי פחות, תורם הכי מעט לארגון ומרוויח הכי הרבה ... אני באופן אישי הייתי מכניס את כולם לאותה תא בכלא ביחד איתה. או לכל הפחות מפטר את כולם יום אחרי גילוי המקרה.

עונשה של אתי אלון

הוא חמור מעבר לכל פרופורציה יחסית לעובדה שמדובר בעבירת רכוש, ולגבי שלל נסיבות מקלות: אין מטרה של בצע כסף, אלא תגובה למצוקה אישית ומשפחתית, החינוך שקיבלה והאופן בו עוצבה אישיותה, לא בחרה בקריירה עבריינית, אין סכנה לציבור (בניגוד לעבריינות מין סדרתית) כלך שאין תויעלת מניעתית המאבר כה ארוך. מדובר גם באם לילדים קטינים. 17 שנות מאסר הם יותר מהעונש המקסימלי על אונס, יותר מעונשו של המרגל נחום מנבר ורק שנה פחות מעונשו של וענונו. נראה שהיה כאן איבוד פרופורציות שגרם לתוצאה אכזרית במיוחד.

איפה לעזאזל ראית שיש כאן טוקבקיסטים מטעם

שאומרים שהיא צדיקה גמורה ???? אנשים לא יודעים לקרא ?? עברתי על ההודעות הספורות בנושא בפורום השומם הזה (כולל שלי) וכולם קראו לאמנון לוי לפנות למשטרה. כל התלונות היו על ההתחשבנות בשידור חי מול כל עם ישראל והפומביות המוגזמת. פשוט וקל קרה פשע - לך למשטרה !!! אל תבוא להתבכיין בשידור על הכשלונות שלך כמנהל והפאדיחות של מנהלת החשבונות ורו"ח (מי יודע אם מס הכנסה ומע"מ הכירו להם בהוצאות האלו עקב הבאלגן בהנהלת החשבונות, שאז חבל על הזמן .....)

abba7

New member
איש רע

אתה איש רע חסר רגישות עד איפה...? הבחורה עשתה טעות ושילמה את חובה..

gibushon

New member
היא לא שילמה את חובה היא בס"ה החזירה את

מה שגנבה, ויש הבדל משמעותי בין שני הדברים!!! זו לא הייתה מעידה (חד פעמית) שעליה אפשר לסלוח לפעמים, אלא תהליך גניבה מאוד מתוחכם שנמשך שנים.

abba7

New member
האם יש להגיש תלונה

בגדול מלכתחילה להגיש תלונה אולי אתה צודק. אבל הרצחת וגם ירשת? גם כתבה גם פרסום פרטים מזהים וגם... נ.ב לא אוכל תהשתפכות של " אמנון מיני רייטינג לוי".

זרדוז

New member
מכבד את דעתך אבל -

למה פרסום כתבה והליכים משפטיים צריכים להיות חלופיים ? האם היית אומר אותו הדבר על כל גנב אחר ששמו פורסם בכתבה כה פרטנית? אולי כדאי לתת לאתי אלון חנינה בגלל ששמה הטוב נפגם? האם אדם זכאי ל "שם טוב" ולרישום פלילי נקי , וגם לאלמוניות, למרות שביצע פשע חמור ? האם השבת הכסף לאחר שהפשע נחשף וללא שום וידוי, מקיימת מחילה של הפשע ומחיקתו ? מה דעתך ?

זרדוז

New member
הדרך שבה היא בחרה להחזיר את הכסף -

מעידה על בחורה בעלת ראש קרימינאלי במיוחד לאורך כל הכתבה, לרבות בשלב החזרת הכסף, לא היה ניתן לקבל שום ראייה ויזואלית לגבי הבחורה. רק ראיות של שמיעה (שיחות הטלפון המוקלטות) ושל נסיבות שקושרות אותה אל הגניבה (טכנאי המוסך שפרטו את סוג רכבה, מנהלי מכון הכושר שטענו שמכירים אותה אישית ). בשום מצב לא עלתה תמונת תקריב שלה, או תצלום מרשיע. נותרתי פעור פה

למעלה