יש להחליף את צוות השופטים לאלתר

צרעה

New member
יש להחליף את צוות השופטים לאלתר

בהיכל התהילה ישנם זמרים עם תהילה וקבלות זו בושה שזמרים כמו אדם ורוחמה רז צריכים לעמוד כמו ילדים קטנים לביקורת מול יוני רועה - באם אני הייתי זמר שמופיע בתוכנית הייתי מלמד אותו איך מעבירים ביקרות באופן שיכבד נאותו המערכת יכלה להביא צוות שיפוט בכיר יותר (אין בי טענות לגבי בכירותם של קובי אושרת ואלדד שרימס)

צרעה

New member
מיק 101 תודה על התיקון

איני נוהג להגיב בפורמים - אבל הפעם השיפוט הזה ה עלה לי על כל העצבים מה זה הדבר הזה מעמידים את אדם או את רוחמה רז או את אריק סיני ומטיחים בהם השופטים ביקורת כמו טוקבקיסטים סוג ד' . אני דורש מהנהלה שיכבדו אותם - הזמרים האלה מספיק פגועים מהשינויים שהם עברו בחיים - הם לא צריכים את העלבונות האלה מצד השופטים - פשוט שיתנו לציבור להחליט אנחנו מספיק חכמים להחליט גם בלי השיפוט הזה וכאילו ממי בדיוק..?

מיק101

New member
את צודקת בהחלט

לטעמי, היחיד בעל קבלות ויש לו את ה"איך" לשפוט זמרים - זה קובי אושרת כל השאר (אולי מלבד אלדד שרים, כמו שאת אומרת) - אין להם את ה"זכות" לשפוט זמרים, למשל, כמו אבי טולדנו, שהקריירה שלו נושקת ל-40 שנה אגב, בכרטיס שלך כתוב שאת נקבה ואתה כותב ב"זכר"

צרעה

New member
כרטיס ביקור

רק עכשיו ראיתי שקיים כרטיס ביקור . איני יודע מי הדביק לי את הפרטיםהאלה - אין אפילו פרט אחד נכון שם. בברכה

abigl

New member
מירית מבזה ומביישת בזלזול כל מי שלא עבד איתה

בהתחלה זה היה ממש נורא כי המנחים והזמרים נותרו פעורי פה מול צורת הדיבור ואיכות השיפוט. כנראה שדיברו איתה והיא קצת שינתה דרכיה, אבל עדיין לא שופטת בצורה אובייקטיבית. היא ויוני רועה ממש משוחדים ואיכות השיפוט שלהם על הפנים. הבחור הצעיר להב שלא יודעת מאיפה צץ, ממש לא מתאים לשפוט אנשים שיכולים להיות הוריו והוא לא מכיר בכלל את תקופת פעילותם ואת הסביבה התרבותית בתקופתם. לפעמים הוא די מגעיל ולפעמים מפתיע לכיוון ההפוך.

בוףברכה

New member
../images/Emo55.gif......

שיגידו תודה..ששופטים...אותם.... הם יכלו להיות עכשיו בטיזילנאבי...

רגע רק רגע

Active member
בעצם...

הזמרים עשו טובה לערוץ 24 שהגיעו להיכל. אתה יודע כמה קיסריות הם יכלו למלא? אולי 30... 40... ביום!!!

לואיזה7

New member
רוחמה שרה יפה וכל הזמן מדרגים אותה נמוך

ביום הראשון שהשופטים הגיעו התברר, לפי דבריהם, שזה עבד עם הזמר הזה והשני עם הזמר האחר, ושלמה צח בעלה של אילנה לשעבר, עבד עם ההוא, רק קשרים קרובים עם רוחמה מהעבר, כנראה, לא היו להם. מאחר שכולם מהתעשייה, הם אינם נקיים מנטיה אישית לצד זמר זה או אחר. השיפוט שלהם את רוחמה כל כך היה מאכזב ביום הראשון לבואם. היא שרה יפה, אך הם קטלו אותה שלא בצדק. גם כשהם כבר מחמיאים לה, הם מדרגים אותה נמוך. היום, למשל, (ולא רק היום) היא שרה הרבה יותר יפה מהזמר שדורג לפניה מבחינת הניקוד. את יוני רועה בהחלט חייבים להחליף ויפה שעה אחת קודם, ובכלל ראוי שיגוונו מידי פעם את חבר השופטים.

רוחי צריכה להגיד תודה שלא עפה/tapuzforum/images/Emo40.gif

עם השירה המתארכת והמסטיקית, המורתית והמעצבנת שלה יוקנת צריכה להגיד תודה שלא הודחה בהדחה ה1.כל המודחים מההיכל ללא יוצא מן הכלל טובים ממנה בעשרות מונים. ואיך הגעת למסקנה המצוצה מהזרת שרוחי לא עבדה עם השופטים?האם המידע הוא בגדר עובדה או סתם מחשבה אישית?

בינתיים עמירו תמישי לאוכל את הלב שלך שאילנה

אביטל הודחה, את פשוט מכריחה את עצמך לא להבין מדוע רוחי נישארה הזמרת היחידה בבית, שבי בנחת ועשי שיעורי בית יפתי.

למעלה