יש להם כל שבועיים הופעה... בכפר- סבא לא?
י ירדן שחולה על גיא New member 5/2/04 #2 בלוח הופעות כתוב שהחודש אין יותר... אבל כמו שביטלו יכולים להוסיף...(למרות שאין מקום...)
H hadorbanit New member 5/2/04 #3 וואללה... טוב נו... אני יודעת שתהיה הופעה איפשהו בצור יגאל עוד איזה חודש-חודשיים. אבל זה לא עוזר...
י ירדן שחולה על גיא New member 5/2/04 #4 מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif צור יגאל זה 2 מטר מהבית שלי!!!!!! זה כמו שתהיה הופעה בכוכב יאיר שוב- זה ישוב ליד ישוב!!!!!! את בטוחה? רגע- את גרה בצור יגאל?
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif צור יגאל זה 2 מטר מהבית שלי!!!!!! זה כמו שתהיה הופעה בכוכב יאיר שוב- זה ישוב ליד ישוב!!!!!! את בטוחה? רגע- את גרה בצור יגאל?
D DesertRose7 New member 6/2/04 #7 חחחחחחחח... את פה עכשיו? גם את קצת שרוטה כמוני? או שסתם משעמם לך בבוקר כמוני?
י ירדן שחולה על גיא New member 6/2/04 #8 גם אני קצת שרוטה... אבל זה כבר ידוע... אבל אני צריכה ללכת...
H hadorbanit New member 6/2/04 #9 אני מכירה אנשים משם... והם אמרו לי שעוד בערך חודש חודשיים תהיה שם הופעה! אני אעדכן אותך בקשר לזה... זה בטח יתפרסם באתר...
אני מכירה אנשים משם... והם אמרו לי שעוד בערך חודש חודשיים תהיה שם הופעה! אני אעדכן אותך בקשר לזה... זה בטח יתפרסם באתר...
י ירדן שחולה על גיא New member 6/2/04 #10 זה ממש מעודד! ביחוד אחרי ההתבטלות של ההופעה בכפ"ס... להופעה בצור יגאל אני אלך גם אם אני אהיה גוססת!