יש לה היום יום הולדת

ענתי44

New member
יש לה היום יום הולדת

היום אמא, בשעה טובה, בת 81 או אם תרצו שוב בת 18 " רק בלי ללדת שוב כי זה כואב" היא אמרה לי בתגובה לרעיון שהיא בת 18.
למרות שהיא התאוששה ממצוקת הגראדים, היא לא זוכרת שזה יום הולדתה, וכל פעם מחדש שמחה לגלות מחדש שיש לה יום הולדת כשמברכים אותה. שאלו אותה מה לקנות לה מתנה והיא ענתה " יש לי הכל. מספיק נשיקה". אז במה לברך אותה? שתזכור שאני לא "אמא" אלא בת הזקונים שלה? שלא תתעורר במיטתה ותהיה מבוהלת כי היא לא מזהה את חדרה וחוששת שהיא במקום עוין? שהאלצהיימר לא ימשיך לתעתע במוחה ובתפקודה? לא יגנוב לה מילים שידעה, לא ימחוק בדיסק הקשיח של חייה קבצי זכרונות נעימים? שלא נזדקק לנסוע למיון? יש לי כל כך הרבה לברך אותה, אז למה אני בוכה ולמה כואב בנשמה ולמה, אבל למה אני כל כך מתגעגעת אליה ואל ימי ההולדת כשהיתה בריאה וחגגנו בימי כיף.
אז בכל זאת אני מברכת אותך אמי הנפלאה, שתמשיכי ליהנות מהדברים הקטנים שמשמחים אותך, כשקוטפים לך פרח ומגישים לך, כוס קפה עם עוגת גבינה, לראות את נכדיך הקטנים, שנולדו לתוך סבתא עם אלצהיימר, סבתא שלא זוכרת אותם, ולשחק ולשיר להם, שתצליחי ליהנות מלשיר בשניים ( אפילו שאני מזייפת) גם אם את שכחת חלק מהמילים. שתלכי בשמחה למרכז היום ותמשיכי לככב בו ושתזכי לימים שקטים ונעימים. אמא שלי.

רגינה9

New member
"אמא אגדה-אחת ויחידה"

מצטרפת לברכות הכל-כך מרגשות שאיחלת לאימך ליום הולדתה.
שתצליח להמשיך ולהנות מהדברים הקטנים שמשמחים אותה
ולזכות בימים של שקט ושלווה.
ענתי מצרפת עבור אימך שיר מאוד מרגש, לטעמי,
שכתבה ומבצעת רוני גינוסר.

zs1957

New member
לענתי, מזל טוב ל לאמא ליום ההולדת 81

הרבה בריאות, אושר, שמחה,, הנאה ואהבה.
שתהנה ממה שאת מעניקה לה ושמצבה ישאר סטטי ולא יחמיר.
ןלך ענתי היקרה, כל הכבוד על הטיפול המסור באמך האהובה. יישר כוח !!!!!
רק שמחות.

ענתי יקירתנו,

מצטרפת בחום לכל ברכותייך לאימא, נשאר רק לאחל לך הרבה בריאות וכוחות להמשיך לטפל באימא ובעצמך!!!!!
זה חשוב בדיוק כמו כל השאר.

והעיקר שתזכי להרבה הרבה ימים של אימא א'.

חיבוק ענק ממני לשתיכן,
ניצה.

מזל טוב לכרמלה הנפלאה

ענתי יקרה, מזל טוב ליום ההולדת של אמך.
קראתי את כל הברכות שברכת אותה ואני מסכימה עם כולן, כמה דייקת ופרטת את כל מה שהיא זקוקה לו, כמה מעט ביקשת והלואי שהקב"ה ישמע לבקשתך הנפלאה.
מאחלת לאמא שאת תהיי בריאה ותוכלו להמשיך יחד באהבה גדולה כמה שיותר ובבריאות טובה בבית
מסרי לאמא נשיקות ממני ואולי יתחשק לי לקפוץ לאשדוד, כי הנכד שם, בני במילואים
שיהיה לכן ערב נפלא
אוהבת, טובה

daniel4949

New member
מזל טוב ,וזה כל כך מרגש ,ממש נגע לי בדברים

ובמחשבות על אימי המדהימה

hregev11

New member
לאמא כרמלה -

ענתי - לאחר המון זמן שלא התראינו וכמובן לא השתמענו, כל זה בגלל המחשב שלי שזורק אותי מידי פעם החוצה ועד שהבן שלי לא מוציא אותי מהברוך, אני לא מצליחה להיכנס, עד היום לא הבנתי מה הסיבה שכל פעם הם דורשים ממני מחדש את הסיסמא , בכל אופן היום אני כאן.

באמת מזל טוב לאמא והלואי שתהיינה לכן רק בשורות טובות, עכשיו כששקט אצלכם באשדוד נקוה לראות אותך יותר.
אני כבר לאחר הניתוח בברך וצריכה להתחיל בפיזיוטרפיה ורק מקוה לטוב, עדיין מתקשה לעתים בהליכה אבל ימים יגידו.
לאחר שנתיים להתאלמנותי, אני מתחילה להשלים עם המצב החדש-ישן ומנסה להתאושש.
המון בריאות לך ולאמא ושיהיה לכולנו חג שמח.
להתראות חני

ענתי44

New member
תודה לכולם

החשוב שבדרכה שלה היא מאושרת. ושלמרות הנסיגה הגדולה אמא עדיין מוצאת עניין בחיים ועדיין יש איכות חיים. זה החשוב וזה המשמח.
חני יקירה, מקווה שכל יום שיחלוף תצעדי יותר ויותר טוב על הרגל. וטוב שאת כבר אחרי. שולחת לך חיבוק ענקי מכל הלב.

ענתי יקרה

קראתי את מה שכתבת ופשוט בכיתי.... הרגשתי הזדהות בכל מילה....
שנזכה כולנו לימים שקטים ונעימים! אמן!!!

ענתי44

New member
תודה יקירה

ואפרופו ימים שקטים לפני כשעה נשמעה אזעקה. בעבודה רצנו לחדר המדרגות ( שיש לו חלונות גדולים ופתוחים עם נוף לים שניתן לראות את הטיל מגיע ) ובמרכז היום, אמא שלי אכלה והמשיכה לאכול רגועה. אזעקת אמת אזעקת שווא, היא בעולמה.

למעלה