יש לוגו לפורום..רוצים לראות?

יש לוגו לפורום..רוצים לראות?

יאלה שמעו.. לא מוצא חן בעיניכם לא נשים אבל זה כזה רגיל כזה חמוד.. לא צריך משו שכולו עריכה.. עבדתי על זה איזה שעה.. אז.. שתדלו תגובות טובות...חחח יאלה אעלה את התמונה לתמונת הכיסה בפורום
חמוד?

עשיתי את זה בצייר../images/Emo13.gif

תותחית צייר אני.. יצא יפה יחסית.. אם לא היה יפה לא היתי מעלה

GalAsraf

New member
בצייר?!

יצא חמודדדד !! =]] בצייר? אני לא יודע לעשות כלום ממה שעשית שם בצייר D: אבל בפוטושופ זה רק כמה דקות לעשות דבר כזה .. חשבת אולי ללמוד פוטושופ? או שאת יודעת? ויצא ממש יפה !!!

ח תודה..ולא יודעת פוטושופ

בצייר אני תותחית.. אתה עושה זכוכית מגדלת ויש לך אוסףףף של צבעים.. כאילו קח קרע..סתם כזה.. ותשים על הרקע זכוכית מגדלת.. פתאום אתה רואה מלא צבעים..נגיד ורוד בכל מיני גוונים כזה.. מתבההר.. זה קשה אבל נחמד.. =) ותודה מאמי... תוכנת פוטושופ כמו שאני רוצה עולה ביוקר חח

GalAsraf

New member
עולה ביוקר?!

תגידי איזה את רוצה ותוך כמה דקות את מקבלת =] לי יש כרגע Photoshop CS 8.0 שהורדתי היום בשביל לערוך את התמונה של יפתי P: לא בעיה היום להוריד מהאינטרנט איזה גירסה שאת רוצה .. אפילו 9.0.2 בעברית שזה הכי חדש D:

../images/Emo2.gifכשאני אהיה בבית תשלח לי?

אני בלוד עכשיו.. עפה מפה בראשון והביתה חוזרת בחמישי=) תשלח לי?:p בעברית כה....אני עילגת בנושא הזה

GalAsraf

New member
חח וואלה בכיף ..

אני אשלח לך קישור להורדה כשתיהי בבית =]

בננונת

New member
לי יש ולא שילמתי...

טוב, כי קיבלתי את המחשב מתיקון שהמתקן במקרה חבר של אבא שלי... ואם את מומחית בצייר, אז את יודעת במקרה איך מגדילים את המחק ליותר גדול מהאפשרויות שהמחשב נותן?

לך מאמי..שרשרתי את זה אליך

אם את רוצה כנסי לי לאי סי.אם בא לך אסביר לך את זה פה בתקווה שתביני:)אשלח לך צילום מסך של איך מגדילים.. תוסיפי ותביני חח 292555524

בננונת

New member
סורי, לא יכולה...

ההורים שלי יהרגו אותי, הם יחשבו שאת פדופילית או משהו...

../images/Emo2.gif מה קשור חח טוב כנסי אסביר

בעצם.. במקום לשלוח לך תצלום מסך באי סי הנה תמונה מפה.. צילמתי לך את זה.. ואמ.. תעשי ככה..זה מגדיל באחוזים... לרוחב ולאורך...
הבנת? נ.ב מה קשור פדופילית?חצי מהפורום יש לי באי סי.. חחח

למעלה