יש לי אוברדראפט ענק

יש לי אוברדראפט ענק

בבנק המגע. אז אני מנסה לכסות את האוברדרפט במגע עצמי. אבל הוא עדיין נשאר והריבית עליו הולכת וגדלה. נכון, יש כאלה שרוצים להראות שהם מאוד נדיבים, אז מנסים "לעזור" לי לכסות את האוברדרפט עד שמתברר שהחיבוקים והליטופים שהם הפקידו שם בחשבון, היו מזוייפים. רק לעיתים רחוקות מוזרמים לשם חיבוקים אמיתיים.

alonpaz

New member
חיבוק מלטף ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

נטע יקרה ומתוקה! אני מוכן לעזור באמת ולתת לך חיבוק גדול חם ואוהב לעיתים קרובות ולא רק וירטואלים. חלילה שלא תחשבי שאני סוטה. פשוט אני הייתי רוצה לעזור ולעודד. שיהיה לך רק טוב. אלון. אם תרצי בקשר את מוזמנת להודיע לי באימייל או כאן. ביי אלון

((((((((((((((((נטע))))))))))))))))

אני מתגעגעת אליך נורא................. שולחת לך חיבוקים ונשיקות אינספור... אני

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נטע יקרה

מאוד לגיטימי הצורך במגע שבא מהמקום הנכון. אולי קרבה נפשית אמורה לבוא קודם לקרבה הפיזית? ואז זה יהיה אמיתי, מתוך הכרות איתך ובחירה בקירבה אליך, כמו שאת.

לזה בדיוק התכוונתי

לא למגע שיבוא באופן מכאני כדי לרצות אותי או כדי להראות כמה הם נחמדים אליי. שזה יהיה אמיתי.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אם כך

יש לך פה דרך לעבור, עד לאותו מגע... זיהוי האדם הנכון, התקרבות נפשית אליו ורק אם את תרגישי שזה מתאים, לאפשר. ומותר לך לא להתפשר על משהו שהוא שטחי ונטול רגש.

נטוש!

קשה לי לקרוא את זה. חייבת לומר. אולי כי לא פעם הרגשתי, ולפעמים עדיין מרגישה, שיש יותר מדי זיופים בסביבה. אבל את יודעת? לפעמים אני מביטה בחיבוקים הנראים מזוייפים, ומגלה שהם לא. זה קשה להחליט איפה אנחנו בחיים מול אחרים. איפה את מולי? חיבוקים אמיתיים לא חייבים להיות במגע אמיתי. אני לעיתים רוצה את המגע, אבל יותר רוצה שהמגע יהיה בלב. האם? הייתכן? זה מגיע.. גם אם לא נראה כך.. את רק צריכה להאמין בך. וכבר תאמיני באחרים. בי. שלך, באהבה, אני.

אני רוצה לכתוב לך

שאני מאמינה בך. כי זאת האמת. אבל לא יודעת איך להגיד את זה כך שהאמת תיראה באופן ברור. לכתוב סתם "אני מאמינה בך", זה לא מספיק חזק. לא מספיק ברור. לא יודעת, פתאום אני מוצאת שגם בכתיבה אני תקועה. מסתבר שחיים שפיר צודק. צריך יותר ממילים כדי להתבטא.

למעלה