יש לי אזרחות

יש לי אזרחות

אני חייל משוחרר שמתכנן מעבר לתקופה של עד שנה לארה"ב רציתי לדעת איזה אישורים כדאי לצרף מהארץ (כמו אישור מהבנק על אופי הלקוח, אישור מח' הביטוח רכב וכו'...) כמו כן כמה חשובה ת.בגרות מתורגמת? חשבון הבנק - האם כדי לפתוח שם או פשוט "לגהץ" בויזה בינלאומית? התכנון הוא לעבוד ולגור באטלנטיק סיטי אז הצעות עבודה יתקבלו בברכה. אני מוסמך כחובש קרבי, מדריך שחייה וע.מציל (מכון וינגייט). כל מידע נוסף ששכחתי לשאול עליו יתקבל בברכה. תודה,ניב

MrListen

New member
יש לך אזרחות מה אתה דואגפשוט סע

מקסימום קח דמי אבטלה. מצבך טוב אתה יכול לחייך, יש לך את האזרחות הנחשקת בעולם.

ganjaman stound

New member
תדפדף אחורה

יש הרבה הצעות אם מסמכים שכדאי להביא מהארץ הכל תלוי בכיוון שלך בקשר לחשבון בנק אתה יכול לכאן או לכאן אין בעיה לפתוח חשבון בנק ולהעביר את הכסף ואין גם בעיה לגהץ אשראי בין לאומי מצד אחד העמלות בבין לאומי יהיו יותר גבוהות מצד שני הריבית בישראל על חסכונות גבוהה באופן משמעותי בהתאם לאינפלציה כך שהשיקול שלך בלבד

17205

New member
בקליפורניה מדריך שחיה הולך טוב

אני לא יודע איך זה בצד השני של היבשת, אבל כאן בקליפורניה מדריך שחיה הולך מעולה,

וואלה? ספר לי עוד

כמה מרוויח מדריך שחייה? מה יוקר המחייה (השכרת דירה.. אוכל בלויים..) והאם תעודה של מכון וינגייט תקפה בארה"ב?

17205

New member
בילויים זה מאוד תלוי....

רוב הבריכות כאן (קלפורניה) הם בבתים פרטים של אנשים, אפילו ברוב המלונות אין מצילים בבריכה והאחריות על המתרחצים. אתה צריך גישה לילדים, בדרך כלל הורים ממליצים אחד לשני על מדרכי שחיה. אפשר לקבל משהו יותר מ50 דולר לשיעור, אין לי מושג לגבי תעודות, אבל תביא כמה שיותר. יוקר המחיה מאוד מאוד תלוי איפה אתה רוצה, דירת סטודיו מינימלית יכולה לעלות בין 400 ל 1500 דולר, תלוי בעיר באיכות ובמיקום. בדרך כלל באזורים עשירין יש יותר אנשים שרוצים מדריכי שחיה. אנשים כאן משלמים למדריך שיגיע אליהם הביתה לעזור להם לשפר את הסגנון, או למשל אנשים מארגנים מסיבות בריכה לילדים ולא רוצים לקחת סיכונים אז מזמינים מציל באופן פרטי.

למעלה