יש לי איזה גאג'ט שאני חושבת עליו

n o a 17

New member
יש לי איזה גאג'ט שאני חושבת עליו

המון זמן! לפי מה ששמתי לב ולפי המון שמועות וסיפורים שמגיעים לאוזני נושא התיירןת בגרוזיה תופס תאוצה חזקה. ואין אנשים מגרוזיה שהם מספיק רציניים בנושא טיולי טבע ולא תאבי בצע כמו הרוב שם שעוסקים בתחום הזה מתוק אהבה למולדת וכל היופי שיש לה להציע. המחשבה על טיולי ג'יפים בגרוזיה באירגון של צעירים מהארץ לא מפסיקה להדהד בראשי. כמובן שאפשר לשלב גם רפטינג טיפוסי הרים. וכו'. וכל זאת בהכרות עם אנשים מתאימים שיהיו המדריכים מגרוזיה. המשפחה שלי נסעה לטיול שורשים לפני כשנה ולא הצטרפתי אליהם כי הרעיון של טיול מאורגן אינו קוסם לי במיוחד. ואני לא הפסקתי לשגע אותם על השכרת ג'יפים בגרוזיה וטיול משפחתי נטו עם נופים ששום טיול מאורגן לא מציע. אם יש פה מישהוא שזה מדבר אליו. ששמע\ מכיר\ יודע על אנשים בגרוזיה שיש להם את הניסיון בטיולי גיפים ומוכן להכנס לתוך זה שירים\תרים את הכפפה! אשמח לשמוע על רעיונות לאיך מגשימים את החלום שלי. ואם יש מישהוא\שהיא שמעוניינים להצטרף אפשר לפנות אלי במסרים.

וואלה אחלה רעיון

את מחפשת קבוצות גיל ? קבוצה לטריקים בלבד? או שאת מוכנה לפתח רעיונות נוספים ? אני אישית בעד טיול שכזה אבל לדעתי צריך צריך לבנות טיול לקבוצות גיל שונות . בהצלחה גיא

למעלה