יש לי איזה חתיכת פילה עגל בפריזר

יש לי איזה חתיכת פילה עגל בפריזר

לא רוצה להגיד לכם מאיפה תביאו בבקשה מתכון וניתן לכם לראות
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gif ממש לא צריך מתכון ../images/Emo9.gif

לחתוך לפרוסות בעובי 3-4 סמ' לתבל במלח ופלפל שחור גרוס לצלות במחבת פסים או על גריל פחמים עד למקסימום דרגת מדיום. ולאכול
ואני בכלל לא רוצה לראות
אני רוצה לטעום
 

Bavmorda

New member
../images/Emo140.gif רק בריאות, ולהיזהר עם המלח ../images/Emo8.gif

 

yiftah k

New member
אם החתיכה גדולה...ולא תעשה סטייק מהכל

יש מנה ראשונה נחמדה מאד, שאכלתי אחת מאד דומה לה ב'לימוזין' פעם. מדליונים של פילה בפלפלת. מבשלים שמנת מתוקה בסיר קטן עם כמות יפה של פלפל שחור, עד שהנוזל הופך סמיך במידה הרצויה. צורבים את המדליונים על מחבת חמה (מידת העשיה בפנים במדיום-מדיום רייר). מוזגים מהרוטב לצלחת עמוקה, ועליו מפזרים את הפילה. מנה ראשונה נהדרת. יפתח.
 
למעלה