יש לי אייייייייפוד

יש לי אייייייייפוד

קניתי אייפוד סוף סוף... דור רביעי 20 ג'יגה עכשיו יש בעיה.... אני לא מבינה דבר וחצי דבר באייפוד אז אם יש מישהו שיכול לעזור יל בפרטי או פה אפילו איך להתחיל עם כל העניין אני יודה לו מאוד..

weird dust

New member
אם תפרטי יותר זה יעזור להבין מה...

הבעיה. וככה נוכל לעזור יותר בפטירת הבעיות.

בעיה?

לבינתים חיברתי אותו למטען ואין לי מושג איך מתקינים את האייטונז או איך מורידים שירים או אפילו איך מכבים אותו.

weird dust

New member
קיבת עם האי פוד דיסק

בתוך הדיסק ישנו קובץ ההתקנה של האי טונז ועידכון גירסא של האי פוד פשוט תלחצי על האי טונז וזה יתקין אותו (הגירסא הכי חדשה של האי טונז היא 4.6) תטעני אותו 4 שעות ותמיד מומלץ לקרוא את ההוראות ומי שחושב לקנות שיתחיל עכשיו להישתמש באי טונז זה יעזור להיתרגל

weird dust

New member
הכבל שמתחבר מצ אחד למחשב ומצד שני

לאי פוד, דרכו את מעבירה שירים לאי פוד. יש לך מחשב חדש או ישן (מאיזה תקופה בערך?)

חדש

עוד שאלה קטנה.. איך אני מעבירה שירים לאייפוד? העתקתי אותם לספריה באייטונז ועכשיו מה עושים?

טוף...

1. תתקיני את האי טונס במחשב... 2. תפתחי תיקיה של אמ פי 3 3. אם יש לך קאזזה תעבירי מהקאזה שירים לתתיקייה הזו (save as
בוחרים איזה תיקייה
לשמור בתיקייה אמ פי 3 שלך) 4. תחברי את האיי פוד למחשב 5. זה מראה על האיי פוד סימן של עצור+ לא לנתק את האיי פוד מהמחשב 6. אחרי שזה מסיים להעביר זה מראה V על המסך של האיי פוד 7. תהני

Dood1000

New member
ההודעה מופיעה בחיבור האייפוד או

כשאת מנסה להעלות שירים? מהי מערכת ההפעלה?

למעלה