יש לי אמא רעה

רותי ע

New member
יש לי אמא רעה ../images/Emo10.gif

כבר כמה ימים שאמא שלי לא ממש איתי. כל היום במיטה עם הראש קבור בתוך ערימת ממחטות נייר. היא לא משחקת איתי ברכבת. היא לא בונה איתי מגדל מלגו. היא לא משתוללת איתי. היא לא מחבקת ומנשקת. היא רק אומרת לי כל הזמן "עידני, אל תתקרב שלא תידבק.." "עידני, לך לאבא והוא ישחק איתך.." ואני כל כך כועס עליה. איך היא נוטשת אותי ככה פתאום? אז אני מראה לה את זה. זורק עליה דברים, נותן מכות. ככה לפחות אין לה ברירה והיא חייבת להתייחס אלי. ואתמול כשאבא לקח אותי לישון ואמר לי "תגיד לילה טוב לאמא" הפניתי לה את הגב. מגיע לה.. ..אבל בפנים אני קצת

רותי, מוכר וכואב מאוד

הילדים שלנו צריכים אותנו, ולא מבינים איך זה יכול להיות שפתאום אמא היא לא כל יכולה, ולא הכי נחמדה. מה שמנחם זה שהם שוכחים מהר, וקצת זמן אחרי שתבריאי הכל יחזור לקדמותו. ותמיד צריך לזכור - לאמא אסור להיות חולה. החלמה מהירה.

לא אמא רעה , אמא חולה ומסכנה...

וגם לשחר יש אמא חולה. וגם שחר היה חולה בדיוק כשאמא היתה חולה וגם אבא היה חולה. ושחר הקטן בילה עם אמא ואבא במיטה כל היום שלשה ימים רצופים! ועכשיו שחר ואבא בריאים ורק אמא לא! רותי תחזיקי מעמד, עוד קצת והחורף הזה נגמר. טל

רותי ע

New member
אז עכשיו יש כבר סולחה ../images/Emo13.gif

אמא התאוששה קצת ועידן מתרפק עליה ללא הרף תוך קריאות "אמא שלי.."

אורית ג.

New member
איזה מקסים הוא...

ומבחינתו באמת הגיע לך. אז - תשתדלי לא לעשות את זה יותר. מבטיחה?

רעה?

ממש ממש לא! אמא מקסימה. ורק כשהיא חולה ורוצה שלא תידבק היא שולחת אותך מעל פניה ובפנים בפנים מרגישה נקיפות מצפון על היותה חולה. הרבה בריאות!

למעלה