יש לי אפשרות לחלק עופות בתל אביב

איציק78

New member
יש לי אפשרות לחלק עופות בתל אביב

בתנאי שבאים לקחת אותם. מדובר בעופות של כפרות שאנשים שבאים לעשות ומשאירים אותם במקום .מי שמעונין יכול להתקשר אלי תשאלו למי יש ואין לי בעיה שיעבירו את המס' שלי למי שצריך .. מדובר בעופות "לא מרוטים" אני מדגיש מדובר בעופות עם נוצות רק שחוטים . אין מצב שאני יסחוב אותם אצלי באוטו .. אני נמצא בערך עד שעה 1 בצהרים ברחוב וולפסון בשוק העליה. כמו כן מי שמוענין שאני יעשה לו כפרה בשבילו גם להתקשר אלי ואת העופות מה שנשאר אצלי אני מעביר אותם לישיבה... אני פתח עוד הודעה ושם יהיה המס ' שלי ואם ההנהלה רואה לנכון למחוק אין בעיה.. זה מקובל עלי .. בברכת גמר חתימה טובה לכולם

איציק78

New member
המס' פלאפון שלי להמשך להודעה

הקודמת שלי 0525404242 ואם יש משהו באיזור מהפורום מוזמן לכנס אלי לשבת על כוס קפה

A N N 7

New member
המנהג של עדות המזרח.הוא אחזרי../images/Emo14.gif

ממש שובר הלב. אני מרוקאית ומביישת במנהג זה רק אתמול ראיה דרעי נתן הסבר ונימוק. אבל הוא לא צודק הצדק והמעשה הנכון הוא לתת צדקה - לענילנזקק ואלמה ליד רעב גם מעת ממונו. גם המנימלית זו הדרך להרגיש אני עושה ונותן "כפרות" רק כך ואף אחד לא כפרה על השני הבורא הוא נותן הדין וגם לוקח. אז מי שרוצה לתרום זה בא מתוך לב טוב ולא על חשבון העוף המסקן גם נשחט וגם נשחק? חבל אני אישית לא אוכלת עוף 7 שנים וגם בקר לא וגם כבש לאחרים אני לא אומרת מה לעשות ומכבדת גם. לא אשקר אוכלת הודו. והוד לאדיי כי-טוב. צום קל גמר חתימה טובה גם בלי עוף מסכנון חני

למעלה