יש לי אתר חדש על שרית תיראו בקרוב האתר עוד יתפתח?!
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 20/7/04 #2 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif פשששש.. אחלה אתר! ../images/Emo8.gif אתר יפה אם אתה רוצה עזרה בעיצוב או משהו, אחי יוכל לעזור לך! הוא מעולה בעיצוב אתרים ובבניית אתרים! יש לו גם אתר (אבל לא קשור לשרית)
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif פשששש.. אחלה אתר! ../images/Emo8.gif אתר יפה אם אתה רוצה עזרה בעיצוב או משהו, אחי יוכל לעזור לך! הוא מעולה בעיצוב אתרים ובבניית אתרים! יש לו גם אתר (אבל לא קשור לשרית)
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 20/7/04 #3 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif פששש... פצצה! ../images/Emo8.gif אתר יפה אם אתה צריך עזרה או משהו בעיצוב של האתר, אחי יוכל לעזור לך... הוא מעולה בבניית אתרים, עיצוב אתרים וכו'.. ! יש לו גם אתר! (אבל לא קשור לשרית)
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif פששש... פצצה! ../images/Emo8.gif אתר יפה אם אתה צריך עזרה או משהו בעיצוב של האתר, אחי יוכל לעזור לך... הוא מעולה בבניית אתרים, עיצוב אתרים וכו'.. ! יש לו גם אתר! (אבל לא קשור לשרית)
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 20/7/04 #4 אוףףףףף למה פעמיים?!?!? חח מחשב מפגר!!! ואני חשבתי שהוא לא שלח!!!!! בעעעעע
M Music4Life New member 20/7/04 #6 יפה שי...ברכותיי ../images/Emo13.gif נראה יפה עד עכשיו, אני בטוחה שתשפר אותו עוד הרבה!