יש לי את הדיסק החדש!!!!!! סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יוווו, איזה יבשים אתם!!!
Y yanivtr New member 18/10/03 #1 יש לי את הדיסק החדש!!!!!! סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יוווו, איזה יבשים אתם!!!
Y yanivtr New member 18/10/03 #3 הוא אמור לצאת בתאריך שהוא יוצא בכל העולם.... שזה יוצא תחילת חודש הבא...(ב-6, אם אני לא טועה)
Y yanivtr New member 18/10/03 #5 כן... אבל אל תצפה ליותר מדיי.... אני קצת התאכזבתי כבר מהשיר הראשון, אני סקרן לדעת איך שאר הדיסק
M Ma E New member 19/10/03 #7 אני דווקא אהבתי מאוד... כמו שאתם (לפי מה שראיתי בסקר שעשיתם לפני שהגעתי) על השיר הכי טוב שלה... אז פייל גוד טיימ (אין לי כוח באנגלית) לא יצא משהו וזה השיר האהוב שלי (באנגלית) לא יודעת.. דווקא אני לא אהבתי את גאט דה פרטי סטארטד.. שהוא יצא דווקא גבוה לא
אני דווקא אהבתי מאוד... כמו שאתם (לפי מה שראיתי בסקר שעשיתם לפני שהגעתי) על השיר הכי טוב שלה... אז פייל גוד טיימ (אין לי כוח באנגלית) לא יצא משהו וזה השיר האהוב שלי (באנגלית) לא יודעת.. דווקא אני לא אהבתי את גאט דה פרטי סטארטד.. שהוא יצא דווקא גבוה לא
מ מורנדה וזהו New member 19/10/03 #8 הדיסק יהיה בסיגנון של החדש \: אוף,אני אוהבת את השירים השקטים שלה... נסיכה מושלמת וסקסית שליייי
T TiNkErBeL69 New member 19/10/03 #9 ../images/Emo28.gif נ"ש.......שחכתי להגיד שראיתי לפני כמה ימים את הקליפ החדש...הוא די נחמד... תיאמו את הקליפ לשיר, כי הוא באווירת קאנטרי כזאת, והקליפ יאנו במערב הפרוע...... אבל עם הדיסק יהיה בסיגנון של החדש....
../images/Emo28.gif נ"ש.......שחכתי להגיד שראיתי לפני כמה ימים את הקליפ החדש...הוא די נחמד... תיאמו את הקליפ לשיר, כי הוא באווירת קאנטרי כזאת, והקליפ יאנו במערב הפרוע...... אבל עם הדיסק יהיה בסיגנון של החדש....
ק קטנה15 New member 20/10/03 #12 ../images/Emo12.gif מה?!?!?!?! את רצינית?? living in my world misery is it love (לא זוכרת אם הוא שקט אבל נראה לי...) לא חסר!!! מה עובר עליך ילדה...
../images/Emo12.gif מה?!?!?!?! את רצינית?? living in my world misery is it love (לא זוכרת אם הוא שקט אבל נראה לי...) לא חסר!!! מה עובר עליך ילדה...