יש לי את הדיסק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shido8

New member
יש לי את הדיסק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה הגיע , סוף כל סוף , אחרי הרבה זמן של ציפייה אחרי שויתרתי על סרט שרציתי להוסיף לחבילה שעיקב אותה . זה הגיע ישר מAMAZON.CO.UK ואני חייב לציין שזה יותר ממשמח. לפי מיטב ידעתי זהו הדיסק היחיד שיש בארץ למשהוא , כי תאמינו לי שהתקשרתי להרבה חנויות ולאף אחד אין או לא היה . יחד עם הדיסק יש לי גם את הDVD של ההופעה (שהוא קצת ישן ) ואת שני הסינגלים של I WANT CAND & FIRST DAY OF MY LIFE וכל הדיסקים והסינגלים הישנים והטובים. טוב חברים , אני מקווה שתקנו גם אתם את הדיסק ולא תורידו. נ.ב. זה אחד משני הדיסקים הכי טובים של מלאני , כולם אומרים את זה ולי נותר רק להסכים.

britmel

New member
יאא איזה כייף לך :)

אני באמת חיפשתי את הדיסק (יש לי חנות דיסקים (פיקולו) מתחת לבית ושאלתי שם על הדיסק של מל והוא אמר לי שאין לו כי הוא עדין לא יצא... אז אני מחכה... :) זה באמת דיסק טוב שמעתי אותו באינטרנט אבל אני רוצה לקנות אותו :)

actimel

New member
מחכה לקנות אותו

הדיסק מעולה ואיכותי מאוד. למה הסינגלים שלה לא נכנסים לשום מצעד בארץ??? אני לא מבינה...

gaga9

New member
הדיסק פשוט מדהים

כל יום אני שומעת אותו כל היום וממש קשה לי להחליט איזה דיסק יותר טוב זה או הראשון פשוט דיסק שאני נהנת לשמוע אותו דבר ראשון בבוקר זה פשוט עושה לי את היום

actimel

New member
וזה דורש לעשות סקר

מתחשק לכם לדרג את ארבעת הדיסקים של מלאני? אני רואה שכמעט כולם חושבים שהדיסק הראשון והרביעי האהוב עליכם קדימה בואו לדרג: Northern Star - הדיסק 1 Reason - הדיסק 2 Beautiful Intentions - דיסק 3 This Time - דיסק 4 כולם מוזמנים לדרג

Ana Lyn Newkirk

New member
אם את מחפשת סוקרים אני בעניין ../images/Emo8.gif

אחרי 140 סקרים שעשיתי במשך שבוע אחד בפסח

למעלה