יש לי את ההרכב הטוב ביותר

zeusofurim

New member
יש לי את ההרכב הטוב ביותר

יש לי הרכב ענק פשוט בעונה השניה שלי ולקחתי את כל הגביעים האפשריים עם לאציו קבלו חלוץ לבד למעלה בחוד CRESPO למעטה שני שחקנים אחד בכל צד משמאל DEL PIERO ובצד הימיני CHIESA למעטה בקישור שני שחקנים במקביל לאותם שחקנים משמאל NEDVED ומימין BECKHAM עכשיו על הקוים קצת מתחת לקשרים אבל לא במקביל אלא ממש על הקוים, משמאל CAMBIASSO הארגנטיני שאני ממליץ לקנות ומצד ימין שמתי את TORICCELI עכשיו בתור מגנים במקום המגנים במקביל לקשרים ולמתקיפים שמתחת לקרספו שמתי שני מגנים מימין NESTA ומשמאל MJATOVIC היגוסלבי ובשער עומד PANUCCI שאני כל כך שונא למרות שהוא זכה בשוער הטוב ביותר באירופה באותה שנה אני אישית מעדיף על כולם את TOLDO אבל לא מוכרים לי אותו... ולפי הטקטיקה בה אני משחק אני לא צריך חלוצים אז מכרתי את סאלס בהרבה כסף ועוד כמה שחקנים בהמון כסף שהשאיר לי לקנות את כל השחקנים שיש לי

exit_from_here

New member
אז איפה האתגר?

למרות שגם אם הייתי משחק בהרכב כזה הייתי נכשל...

stas51

New member
איזה עושר

מה אתה מיתלהב?? אתה לאציו!!! אני שם איתך שאני ינצח אותך, אני ראסינד סאנטנדר בסוף עונה 3 (לקחתי אליפות פעמיים רצוף) וכל השחקנים הצעירים שלי כמו PRUTTON, KALLSTROM,OKORONKWO ובימיוחד השועא CHIOTIS שהוא השוער הכי טוב בעולם (אפילו יותר טוב מי בופון) הם תותחים, כל הקבוצות הגדולות נותנות לי הצעות אליהם (ריאל, ברסה ולנסיה...) הכוכבים היחידים שיש לי בקבוצה זה רפאל ואן דר וארט הקשר הענק, רובי פאולר ואלן סמיט וכל השער זה שחקנים צעירים תותחים

stas51

New member
איזה עושר

מה אתה מיתלהב?? אתה לאציו!!! אני שם איתך שאני ינצח אותך, אני ראסינד סאנטנדר בסוף עונה 3 (לקחתי אליפות פעמיים רצוף) וכל השחקנים הצעירים שלי כמו PRUTTON, KALLSTROM,OKORONKWO ובימיוחד השועא CHIOTIS שהוא השוער הכי טוב בעולם (אפילו יותר טוב מי בופון) הם תותחים, כל הקבוצות הגדולות נותנות לי הצעות אליהם (ריאל, ברסה ולנסיה...) הכוכבים היחידים שיש לי בקבוצה זה רפאל ואן דר וארט הקשר הענק, רובי פאולר ואלן סמיט וכל השער זה שחקנים צעירים תותחים

למעלה