יש לי את המדריך לתזונה למנותחים

שלגיה**

New member
יש לי את המדריך לתזונה למנותחים ../images/Emo63.gif

קיבלתי את המדריך השלם לתזונה המיועד למנותחי קיצור קיבה. מה אני אגיד לכם? פשוט ברכה ! היום כחצי שנה לאחר הניתוח לאחר שאני יודעת את הכללים פחות או יותר-למדריך יש את היכולת לחדש לנו ולרענן את זכרוננו ב"מה מותר ומה אסור"....מה נכון מבחינה תזונתית וכמובן כל מיני משפטי מפתח חשובים להבנת התהליך לאחר הניתוח,כי כולנו הרי יודעים שהניתוח אינו הכלי היחידי או העיקרי להצלחה בירידה במשקל,הוא לא עושה במקומנו ובשבילנו את ה"עבודה" הקשה להשגת המטרה הנכספת-המשקל הרצוי. המדריך מכיל גם תפריט מאוזן להרזייה שמבוסס על קבוצות מזון,יש חלק שמדבר על שינוי אורח החיים וגם מדובר בו על חלק חשוב אצל מנותחים ובכלל גם לאנשים שרוצים להרזות והוא הלעיסה גם על נושא פעילות גופנית וחשיבותה....ועוד. וכמובן כמובן מתכונים: יש שם מתכונים מצויינים,אני הולכת לעשות לעצמי הערב "חוג בישול" ולהכין כמה מהמתכונים,מתכונים פשוטים ולא מסובכים עם המון בריאות בתוכם,והכי חשוב מגוונים !!! זה נראה כאילו המחבר שלהם הכין אותם בעצמו וניתן להשיג את החומרים בכל מקום. (מרקים,ממרחים,מנות עיקריות,ירקות,תוספות וכו´....) למנותחים טריים יש הדרכה גם איך להתחיל לאכול מיד אחרי הניתוח ,שאגב זו גם הכלכלה לאחר הניפוחים דרך כלל. אני ממליצה בחום ! גם למנותחים ותיקים הרוצים לגוון את התפריט שלהם ורוצים לשנות את אורח החיים התזונתי ולדעת אילו מרכיבים יש במזון שהם אוכלים (כל התפריט והמתכונים מפורטים מבחינת ההרכב התזונתי)... שמחה מאד שיש תזונאית שלקחה ברצינות את החלק הכי חשוב שלאחר הניתוח ושעשתה את מה שאף אחת/ד לא עשה לפניה בשנים האחרונות בצורה רצינית המתאימה למנותחים. כולי תקווה שהמדריך הזה יהיה לעזר למי שנשבר לו קצת מהתהליך וצריך מנוף להמשך בריא יותר ונבון יותר כי לי הוא הגיע ממש בזמן הנכון. שלגיה

שלגיה**

New member
כך..... העתקתי את ההודעה שלה

המדריך ניתן לרכישה דרך הדואר בלבד. מחירו, כולל דמי משלוח: 85 ש"ח. על מנת לרכוש את המדריך: 1. שלחו צ´ק (רשמו עליו "למוטב בלבד"), לפקודת נירה אולנד, על סך 85 ש"ח. 2. הוסיפו את שמכם המלא, כתובת מלאה וטלפון לבירורים. אנא כתבו אותם באופן ברור. 3. שלחו את הצ´ק והפרטים לכתובת: נירה אולנד, ת.ד. 622 , נס-ציונה , מיקוד 74106 . החוברת תישלח אליכם תוך שבועיים מיום קבלת הצ´ק. לבירורים אפשר להתקשר לנירה אולנד :214266 - 064

למעלה