יש לי את השיר סוף סוף...סוף הדרך
ה הילה05 New member 9/8/05 #4 שלחו לי. תנסי באימיול לי אישית אין אימיול קאזה שמאה וכל זה. אבל נסי שם. (אם אסור לדבר על תוכנות שיתוף אז תמחקו את ההודעה שלי)
שלחו לי. תנסי באימיול לי אישית אין אימיול קאזה שמאה וכל זה. אבל נסי שם. (אם אסור לדבר על תוכנות שיתוף אז תמחקו את ההודעה שלי)
T TheBlackFairy New member 9/8/05 #26 אני לא אמחק לך את ההודעה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif אבל לפעמים הבאות בבקשה לא לדבר בפורום על תוכנות שיתוף .
אני לא אמחק לך את ההודעה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif אבל לפעמים הבאות בבקשה לא לדבר בפורום על תוכנות שיתוף .
M mayan174 New member 9/8/05 #5 ../images/Emo7.gifשלחי לי! פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז! תגידי לי אם את מסכימה ואני אשלח לך את הכתובת אימייל!
../images/Emo7.gifשלחי לי! פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז! תגידי לי אם את מסכימה ואני אשלח לך את הכתובת אימייל!
א אני המלך היחיד New member 9/8/05 #18 ../images/Emo124.gif מי שרוצה את השיר- שישלח לי מסר ושיכתוב לי את האימייל שלו......אני ישלח לו את זה לשם...
../images/Emo124.gif מי שרוצה את השיר- שישלח לי מסר ושיכתוב לי את האימייל שלו......אני ישלח לו את זה לשם...
ה הילה05 New member 9/8/05 #12 אין לי אייסיקיו. מה המייל שלך? ולכל מי שרוצה - רק תוודאו שיש לכם מספיק מקום בתיבת מייל. זה 3 מגה.
M mayan174 New member 9/8/05 #13 בבקשה.... [email protected] אשמח מאוד אם תוכלי לשלוח לי. אני צריכה לפנות הרבה מקום?
ה הילה05 New member 9/8/05 #14 אני אשלח לך יותר מאוחר . אני פשוט חייבת לעוף. אין לי מושג אם את צריכה לפנות מקום. תלוי כמה מכתבים יש לך וכמה מקום הם תפסו. בכל אופן, אני אנסה להעביר לך בערב.
אני אשלח לך יותר מאוחר . אני פשוט חייבת לעוף. אין לי מושג אם את צריכה לפנות מקום. תלוי כמה מכתבים יש לך וכמה מקום הם תפסו. בכל אופן, אני אנסה להעביר לך בערב.