יש לי את ספר 11!!!!!!!!!!!

Silver Fox

New member
יש לי את ספר 11!!!!!!!!!!!../images/Emo82.gif

*בתופים ובמחולות* *הולכת להסתלק מהמחשב כדי לקרוא* היי, שכחתי לשאול, איך היה היום הראשון?
אני חושבת להתאבד בקרוב. וכן, אני בכיתה ו', יא זקנים!

Nagini Potter

New member
מזל טוב!! ^^ ../images/Emo176.gif

זה ספר חביב
היום הראשון היה חרא. אני הולכת לעבוד קשה השנה. טוב, אין לי כוח לפרט אבל היה ממש רע, היה לי מזה ממש טעם מר בפה, כל היום. וניסיתי לאכול משהו, לא עזר. לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
ירוק. ירוק. ירוק.../images/Emo5.gif../images/Emo128.gif../images/Emo82.gif

כל הקטע עם יערות הגשם נורא מפחיד אותי... זה כל כך... ירוק.! ומצאתי קטע שאפשר לשלב בו תחתונים, יצא נורא מצחיק
"טוב, זה כבר השיא", אמר מרקו. "עכשיו אנחנו כבר עמוק-עמוק בפרק לא מוצלח במיוחד של 'תחתונים מהצד האפל'. ערכנו מסע בזמן, אנחנו בג'ונגל, נלחמים בחייזרים שגונבים לך את התחתונים ובעשרת אלפים מינים שונים, כולם מעצבנים באותה מידה, של תחתונים. ומה הנשק הסודי שלנו? תחתון יפהפה!"

Nagini Potter

New member
../images/Emo6.gif

אבל בעיקרון זה לא אמור להיות כל כך מלא טאקט, זה אמור להיות הרבה יותר מוגזם..... - "טוב, זה כבר תחתונים", אמר תחתונים, "עכשיו אנחנו כבר תחתונים-תחתונים בתחתונים לא מוצלחים במיוחד של 'תחתונים מהצד האפל'. ערכנו מסע בתחתונים, אנחנו בתחתונים, נלחמים בחייזרים שגונבים לך את התחתונים ובעשרת אלפי מינים שונים, כולם תחתונים באותה מידה, של תחתונים. ומה התחתונים הסודיים שלנו? תחתונים יפהפיים!!" אני לא מצליחה להחליט אם ככה זה יותר מצחיק..... אבל זה משעשע גם כן
לי זה לא יקרה Nagini Potter אוטו זבל אוטו זבל בוא וקח אותי איתך אוטו זבל תן לי בית, אוטו זבל משפחה אוטו זבל קח אותי איתך

Silver Fox

New member
סיימתי אותו.../images/Emo82.gif

לא משהו. כל התיאורים של הג'ונגל והירוק די הפחידו אותי^_^ אבל הנה, למדתי עוד כמה עובדות חשובות בגיאוגרפיה... אבל מהסוף ממש התאכזבתי - כלומר, שרק ג'ייק עבר את ההרפתקה שתוארה ממש יפה וממש מרתקת... זה היה כאילו אף אחד לא השתתף בספר, וזה חבל.
אבל נו, יש טובים ויש טובים פחות

למעלה