יש לי את פרסום סל השירותים בהתפתחות

תירתיר2

New member
יש לי את פרסום סל השירותים בהתפתחות

מי שרוצה, אשמח לשלוח לו באימייל או בפקס. כתוב שם בפירוש על מחלות סומטיות.

doroniz

New member
מחלה סומטית

אין ספק - ילדים עם מחלות סומטיות זכאים להחזרים עבור טיפולים פארא-רפואיים עד גיל 18. השאלה היא - האם אוטיזם/PDD היא מחלה סומטית עפ"י הקריטריונים של משרד הבריאות. נושא זה נבדק בימים אלה ע"י אלו"ט ובית לורן - אני אדווח כאן על תוצאות הבדיקה. דורון.

spikey01

New member
סל שרותים

שלחתי לך מסר עם הפרטים שלי אשמח לקבל את סל השרותים תודה מראש

Diana M

New member
סל שרותים- נושא שמעניין רבים

בפורום. תירתיר, הנושא ללא ספק מעניין רבים, אם לא את כל המשתתפי הפורום מדוע שלא תפרסמי את המסך כאן בפורום לשרות כולם? כך שנוכל גם להכניסו לפרסומים הקבועים של הפורום.

תירתיר2

New member
דיאנה- איך לפרסם את הסל?

היי, בטח שמת לב שאני לא כל כך יודעת להתעסק בכל מיני זוטות הקשורות לאינטרנט... למשל רק שלשום גיליתי איך אני פותחת את המסרים ששולחים לי... ולכן אשמח אם תשכילי אותי ותעזרי לי להעלות את פרסום סל השירותים בהתפתחות הילד לפורום. (כרגע זה נמצא בסורק) תירתיר.

Diana M

New member
קובץ

היי תירתיר שתי דרכים להעלות את הקובץ. א. לאחר הסריקה, איכסון בתיקייה על פי בחירתך. לאחר קריאת הודעה זו שלי, בחרי "תגובה" בסוף מסך התגובה תמצאי אפשרות המכונה "עיון" באמצעותה את מחפשת את הקובץ המתאים שאיכסנת לאחר הסריקה (בסיפריות האישיות שלך) בוחרת בו. ופשוט עושה שלח רגיל כמו לכל תגובה. ב. לאחר שסרקת ואיכסנת בתיקיה מתאימה פשוט שילחי לי למייל ואני אעלה אותן לפורום [email protected] תודה רבה דיאנה

למעלה