יש לי את the dark side of the sun!

The Mad Hatter

New member
יש לי את the dark side of the sun!

! :) ועכשיו, כשהמבחן הנוראי במתמטיקה מאחורי וחופשת חנוכה מלפני, אולי ממש יהיה לי זמן לקרא אותו! העניין הוא, שאני טיפה מפחדת לאבד לגמרי חשק לקרא אותו כמו שקרה לי עם Maurice שמונח לו על המדף כמה חודשים, חדש לגמרי. אז....מישהו פה קרא את הספר ורוצה, אמ, לכתוב עליו משהו? כל דבר? P:

Athaclena

New member
אני בדרך לישון אבל אני עוד אכתוב לך

המלצה נורמלית (כנראה אחרי הסופ"ש). בקיצור - אהבתי, ויותר מmaurice

l o r e

New member
הוא נחמד למדי

אתה מוזמן לקחת את שלי כשאחזיר אותו מרחל (Athaclena).

ויימס

New member
ספרו לי על מה הספרים החוץ- דיסקיים

סטרטה ושלישיית ג'וני והספר שלעיל.

Athaclena

New member
...נשימה עמוקה...

the dark side of the sun - מדע בדיוני. Dom, איש צעיר ובן למשפחה הכי חשובה בפלנטה, מגיע לגיל ההתבגרות, ומגלה משהו מוזר: נבואה שהוא עומד למות בקרוב או משהו כזה. טוב, לא בדיוק נבואה - זה יותר מדע שלפיו ניתן לחשב מה סביר שיקרה בעתיד (בדומה לסדרת המוסד של אסימוב). בקיצור, הוא יוצא לברר מה לכל הרוחות קורה בעזרת רובוט חכם-בלילה, חיית מחמד וזהו נראה לי. בדרך קורים דברים מגניבים ומענינים, פוגשים חייזרים ומגלית תגליות. נראה לי שאני לא ממש טובה בלכתוב דברים כאלה... strata שקראתי שוב עכשיו תודות ל l o r e: גם מד"ב והאמת שגם הסיפור נשמע דומה - 3 אנשים (טוב, אישה ו-2 חייזרים) יוצאים למסע כי משעמם להם בחיים ומישהו הראה להם דברים בלתי אפשריים והם רוצים לדעת איך מה למה וכמה. שלישיית ג'וני - כל ספר הוא שונה מהאחרים אבל בעיקרון אלה ספרים על כמה ילדים/נערים משועממים שאין להם מה לעשות בכלל. הם משחקים במחשב, ויוצאים לקניון ו... נו, משתעממים. אבל בכל ספר משהו קורה להם (האמת שזה לא תמיד אותם אנשים חוץ מג'וני) והם נזרקים לתוך התרחשויות מוזרות מאוד. פחות אוהבת את ג'וני והפצצה, אולי כי אני לא בריטית וזה לא אותה משמעות בשבילי, ואולי כי זה פחות מצחיק מהאחרים - לא בטוחה. אה, כן - יש לי את כולם חוץ מstrata ואני יכולה לבדוק פרטים, וכל ההודעה נכתבה מהזיכרון ובלי לבדוק נתונים.

ויימס

New member
../images/Emo24.gif !Thank you

שאלה קטנה בקשר לאסימוב- באיזה ספר יש את המחשב שאומר מתי אנשים יעשו פשעים? זאת סדרת המוסד? זו תהייה שמלווה אותי זה מספר שנים, מאז שבכיתה ח' קראתי את כל הסיפורים והשירים שהיו ב'מגוון' ונתקלתי בקטע הזה. חשבתי לעצמי, "אוי, איזה נחמד. מי כתב? אייזק אסימוב. מה השם של הספר? אוי, לא כתוב! באסה לי!"

רונגי

New member
מחר כפול 9

9 סיפורים בספר אחד, כל מיני נושאים. אחד הסיפורים הוא על מחשב שמנבא איזה פשעים יבוצעו באותו יום. רוני

ויימס

New member
תודה!!!

כבר כואב לי הגרון מלהודות לאנשים... או בעצם יותר נכון להגיד, האצבעות. היי, אנחנו פה באותו הזמן! שני אנשים בפורום באותו הזמן (אלא אם כן כבר הלכת)! זה שיא! ...טוב, אני סתם צינית. מקורות יודעי דבר מוסרים כי יום אחד היו פה שלושה אנשים בו זמנית (והאנשים היו אני, Athaclena והעכברושית).

Athaclena

New member
בכל מקרה אני ממליצה על שאר הספרים

במיוחד הסיפורים הקצרים, לאיש הזה היה דמיון אין-סופי. מהספרים אני הכי אהבתי את the gods themselves אישית, אבל יש עוד שווים...

pini-pee

New member
אני אוסיף שסטרטה נכתב ב81...

סתם לידע הטריויאלי וכן, זה היה לפני סדרת הדיסק

The Mad Hatter

New member
ראיתי את strata

באחת מחנויות הספרים בעזריאלי, אם אני לא טועה. על מה the dark side of the sun מספר? כי מהתקציר שבכריכה האחורית אי אפשר להבין יותר מידי...

למעלה