יש לי בבית ילדים

feyoula

New member
יש לי בבית ילדים

של אורחים שבאו ובמקום לשחק בבובות על שפני הנסיונות המקומיים אני צריכה ללמוד... אגב, דודה שלי פונה אלי אתמול ושואלת אותי אם אני צריכה "במקרה" ספוג אולי זה יעזור לי עם הבובות... אמרתי לה "במקרה" ספוג זה דבר מבוקש מאוד!!!!! תביאי!!!!!! הא! איזה כיף לי! אז קיבלתי על הדרך גם שק עם כל מיני פיצ'פקס ליצירה וכאלה. ממש מצחיק שאנשים מסדרים את הבית ואת כל הזבל מעבירים אלי..המממ.. טוב כנראה הכל תלוי באיך מגדירים זבל.. חחח... חשבתם על זה פעם איך שמישהו זורק ספה למשל לרחוב ולא מודע שאנשים כמונו מלקטים דברים כאלה, יכול אחר כך להגיע ולראות הצגה עם בובות שעשויות מהספה שלו?

גליתוי

New member
../images/Emo8.gifבתור חובבת זבל...

במיוחד של עצמי... קשה לי להפרד מדברים ובמיוחד עכשיו עם נושא המיחזור אני כל הזמן חושבת אי עוד אצטרך את....קופסת הקונפלקס שנגמר, תבנית הביצים שאינן ועוד כמובן. אני חושבת שלחפצים ישנים יש יופי ואופי שאין בחדשים והיום כל כך מהר מחליפים את הישן בחדש...

feyoula

New member
מסכימה איתך לגמרי!!

זרקי אותי בשוק הפשפשים ואני אדם מאושר:) זה פשוט נחמד לי שמה"זבל" שאחרים לא יודעים מה לעשות בו... אני עושה יצירה. זה גם באמת אחלה מיחזור שבעולם בעיני. היום למשל ישבתי עם פיסות משקית הזבל הנ"ל ויצרתי ביחד עם אחד הילדים בגן 2 דינוזואורים מהממים... אני אוהבת את הרעיון של גילגולי חפץ. הייתי למשל בטיול והייתה לי מטריה מהממת עם עיגולים, משהו לא רגיל. מהמגניבות האלה שקונים ב"אקסוסריז" ואז היא נשבר שם ברוח ושמרתי את הבד ועשיתי ממנו יומן. אז חוויות הטיול הולכות איתי לכל מקום ואף אחד לא מאמין לי שזה היה פעם מטריה...

גליתוי

New member
../images/Emo23.gif אהבתי יומן מטריה!

בהחלט גם אני באותו עניין, עכשיו אני מכינה את הנסיכה והירח מבקבוקים, בקבוקי שמפו, ריצפז, מרכך כביסה.... וזה כייף אמיתי שיש לך כבר צורה ביד שיכולה לתת רעיונות ולהצית את הדמיון והילדים מאוד מתחברים לקסם הזה. הייתה הצגה של בובנאי מתיאטרון הקרון (נדמה לי שקוראים לו שחר מרום) שהציג את שירי ביאליק באמצעות כל מיני פיצ'יפקס שאסף ברחובות תל אביב, הוא הפך פטיפון ישן לקרוסלה ועוד המון רעיונות מקסימים. אולי אפשר למצוא סרטון באתר של תיאטרון הקרון מומלץ בחום!

אפילו אני יצרתי כך ובקשר להצגה...

תאמינו או לא אבל גם אני שבדר"כ לא מתעסק ביצירה והכנה הכנתי לפני כשנתיים כמה ראשי בובות שהבסיס שלהם היה בקבוק נוזל לשטיפת כלים ובקבוק שמפו ואפילו ראש שהורכב מחלקו העליון והתחתון של בקבוק קולה שחיברתי יחד ויצרו ראש עגול ועל הבקבוקים עבדתי עם כמה שכבות של עיסת נייר...אווי כמה שנהנתי
ולמרות שאינני זקוק לאיסוף חומרים תוכלו למצוא בביתי אוספים של בקבוקים מגדלים וצורות שונות, גלילים, מטריות שנשברו, מיכסים, כפתורים ועוד פיצ'פקס שמשום מה אני מתקשה להפרד מהם ( אולי התת מודע מכין את זה לעתיד...מי יודע? ) וגם בעיני יש משהו מאוד מהנה בלקחת חפצים כאלה ולהפוך אותם לבובות. ההצגה שעליה מדברת גלית היא " מעבר לים " שזכרה נכון את שמו של כותב ויוצר ההצגה: שחר מרום והיא אכן הפקה של תיאטרון הקרון - בראווו גליתויש אני מצרף קישורים לדף ההצגה ולסירטון מתוכה

shir300

New member
ready made

יש זרם באמנות שבו חפצים מוכנים ולא מעובדים הופעים ליצירות. אתם בטח מכירים- אנדי וורהול ושות'.... טוב, יש הבדל בין זה ובין פיסול בעיסת נייר- נשמה לי שאתם מדברים על שניהם. שחר עושה תיאטרון-חפצים. אני חושבת שאיפה שלמדתי לימדו אותנו לחפש בזבל... אשכרה מקצוע שכזה.. גם אצלי יש כמויות של גלילי נייר טואלט שאולי יום אחד יהפכו לחרוזים...

יונית102

New member
גם אצלי "הזבל" הופך לזהב כל טיול שלי

ברגל אני מביטה לצדדים אולי אמצא לי איזה "אוצר" כמעט כל דבר משקיות ועד רהיטים זוכים אצלי לשידרוג, שיפוץ ועוד, כמו שם האתר שלי "שוק בשיק" כל צפרדע הופך לנסיך.

למעלה