יש לי בדיקה ולא טוב לי

• פותח הנושא blg
  • פורסם בתאריך

blg

New member
יש לי בדיקה ולא טוב לי

אני עומדת בפני CT ואף אחד לא יודע מזה! אני פשוט לא מגלה, לא בא לי על הלחץ של הקרובים בתוספת לזה שלי. לא יודעת למה האכפתיות שלהם סביב הבדיקות פשוט מרגיזה אותי נורא!!! ולא נעים לי להטרח אחרים שיכולים (ומוכנים!!!!) לבוא איתי וככה כבר פעם שלישית שיש ביקורת ואני מסוכסכת עם עצמי לפניה. ובנוסף על הכל כבר כמה זמן (נדמה לי שאפילו כתבתי על זה) יש לי בדיוק הכאבים של לפני הסבוב הקודם (הראשון?) וכאב כידוע לכם עוזר להתעצבן. ככה שמפלס הלחץ שלי עולה כל יום עם התקרבות הבדיקה והתחזקות הכאבים בחזה שמקרינים ליד - אפילו כואב לי הוריד ש"דפקו" בכימו. וככל שגדל הלחץ כך גם מתחדדת הידיעה שיש לי סרט(ן) המשך... חזרתו של פרוק הרגליים?! סתם, משתפת.

miss magenta

New member
הייי

טוב, אני לא מתיימרת לדעת מה עובר עליך... אבל קראתי מה שכתבת ואני באמת מבינה אותך ומחזיקה לך אצבעות וחושבת עליך... מקווה שהכל יהיה טוב ( : ביי

MemphisRaines

New member
../images/Emo24.gif מכל ה ../images/Emo23.gif ../images/Emo140.gif

נסי להרגע מעט את יודעת שהלחץ לפני כל בדיקה גורם לנו להרגיש דברים שלא ממש נמצאים שם שלך באהבה
שרון

אינקה

New member
../images/Emo20.gif שיהיה לך רק טוב ../images/Emo24.gif

אני "רושם" כמות גדושה של חשיבה החיובית, הרבה חיוכים (מאולצים בהתחלה, אבל אחר כך טבעיים), למתוח את הגוף (כמו שמתעוררים...), ולנשום את הכל האויר והאהבה שבעולם...

אינקה

New member
../images/Emo20.gif הייתי כאן כל הזמן ../images/Emo13.gif

אני נכנס לפעמים לראות מה קורה, אבל גם ככה ייצרתי המון תשומת לב אז אני שומר קצת על פרופיל נמוך.
חוצמזה מה כבר יש לי לומר? בתור "בריא" זה קצת מצחיק להשתתף בכל השמחות והכאבים שאינם שלי... מה שיש לי לתת זה בעניין של טכניקות להתמודדות ותפיסה עצמית, אבל אם "אתנפל" על כל שירשור כאן זה יהיה ממש מוגזם
בכל מקרה תמיד אפשר להגיע אלי דרך המסרים, תרגישי טוב! (זה גם איחול וגם ציווי!)
אינקה

MemphisRaines

New member
אינקה יקר ../images/Emo23.gif

לשמחתי אתה בריא וגם לא נאלצת לעבור את מחלת הסרטן ( ואני מקווה שלא אף מחלה משמעותית אחרת ) אני מאד נהנה מהימצאותך בפורום , אתה מוסיף צבע מחד ומאידך נותן לכל הכובתים חומר למחשבה והרבה מאד עיניין
שרון

למה שלא תבחרי אחד?!?

שיבוא, שיחכה איתך, שיחזיק לך את הכוס (אם את שותה.. את שותה??) שתוכלי לשחרר עליו את כל ההערות הציניות הקטנות על זה שכולם שם זקנים והאחיות מעצבנות וחומר מדגים זה איכס ושקר בפנים כמו במכון הפתולוגי. למה לקטר לבד כשאפשר לקטר ביחד?? ואם זה חבר שלך אז בטוח יהיה לו מה להוסיף
ותמיד את יכולה לבוא לקטר לנו פה לילה טוב
גלי (וכאן בטוח טעיתי אבל בכל זאת...) טוב ליל מנוחה וחלום כבר מאוחר ומחר נקום ונראה איך שמגיע היום בסוף כל לילה אווווו טוב חושך נפל על הרחוב רק הירח משיר את אורו הצהוב צרצר מצרצר צרצורו שר לילה טוב

ס ו ז נ ה

New member
../images/Emo42.gif blg בוקר טוב

blg את במחשבותי כל הזמן. מתי הבדיקה? קומי בבוקר הבדיקה חייכי לעצמך בראי תבחרי את הבגד שאת הכי אוהבת שימי ברקע דיסק שעושה לך נעים וצאי לדרך באופטימיות מחוייכת אני איתך

blg

New member
"בטח טעיתי" ביחס למה?

הפעם אני שותה, המיטרד האמיתי זה הרופאים שלא יודעים להכניס את המחט כמו שצריך, למשל לפני כמה חודשים היה איזה (סתום בלום- ידיים עקומות אחד... אני יודעת שלא יפה לקלל אבל...) שחורר לי את שתי הידיים עד שנשברתי ועשיתי גסטרוסקופיה בלי הרדמה (לא היה נורא בכלל) הבעיה שנשארו לי ורידים לפרפר רק בכפות ידיים וזה לא כיף! אולי כדאי שלא אכתוב על זה אני מרגישה את מפלס החרדה עולה..

"בטח טעיתי" לגבי המילים של השיר

אבל אולי לא.. לא זוכרת. לא יפה לקלל? הוא לא עבר את שלב האימון על תפוזים. ואם בא לך אז חופשי לקלל. אני כמעט הכנסתי מכות לאיזה אח טמבל שהרביץ לי על שטף דם כדי להכניס לי לתוכו עוד מחט ובסוף אחרי שהוא עשה את זה, הוציאו והכניסו לי את זה ביד השניה כי - היה שם שטף דם! מזלו שנתנו לי ואליום לפני זה. הם לפעמים שוכחים שחוץ מורידים וגידולים יש לנו גם תאי חישה. טוב.. מקווה שעבר לך בסדר. יום טוב גלי

blg

New member
תודה לכולכם! אני הולכת

אחורי הבדיקה אספר לכם איך היה. ביום ראשון יש לי "דייט" עם רופא שימשש לי ת´ציצי... אמרתי לכם, אין רע בלי טוב נשיקות חיבוק אהבה אושר ואושר ואושר ושמחה גם.

למעלה