יש לי בחילות

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
יש לי בחילות../images/Emo10.gif

התחלתי לפני כמה ימים לקחת גלולות שמכילות רק אסטרוגן באישור של רופא הנשים שלי כי אני לא מקבלת ווסת כבר מיולי
. בכול אופן , הגלולות האלה עושות לי בחילות נוראיות וחוסר תאבון. הראומטלוג אמר שהאמנוראיה ( חוסר ווסת) יכול להיות ממחלה פעילה וזה מעצבןןןןןןןן כי זה לא טוב לרירית הרחם שמתעבה ומתעבה ומתעבה כך שאני חייבת לקחת את הגלולות האלה. זה גלולות שלוקחים רצוף כל הזמן ולכן אני לא אקבל מחזור בכלל עד הרגע שארצה לחזור לטיפולי הפוריות ואז אפסיק אותם. בנתיים אני גם מרגישה כאבי פרקים שחבל על הזמן,פריחות, חום ובקציור המצב חרבנה
. אני עדיין לוקחת פרדניזון 30 מ"ג וכנראה שאצטרך לחכות לאדון ראומטולוג שיחליט לחזור מהכנס שלו מקווה שיהיה יום יותר מוצלח לכולם שירי

ל3

New member
ובנוסף......

הוצאתי עכשו את בדיקת צפיפות העצם שעשיתי שבוע שעבר ולא יצא טוב. רשום- אוסטיאופניה שזה דרגה לפני אוסטאופורוזיס והכול בגלל הסטרואידים האלה. עכשו כנראה אצטרך לחזור לקחת פוסלן- איזה סיוט אני שונאת את הכדור הזה!!!!!!!! אוף נמאס לי

../images/Emo24.gifשירונת

מבינה לליבך כל-כך דרך אגב האם שמם של הגלולות שאת מתחילה לקחת הוא: סרזט? לי נאמר שאפילו סרז ובכלל כל גלולות שהן אינם עדיפות כאשר המחלה פעילה אבל כנראה שאין בררה המצב עכשיו נראה באמת לא קל ועדיין את סובלת למרות העלייה במינון אני באמת מקווה שהראמטולוג יחזור מהכנס שלו הראמטולוגית שלי יצאה גם היא לחו"ל, לשלושה שבועות היא ביקשה שאתייעץ שוב עם רופא עיניים המומחה לרשתית הרופא שהיא המליצה לי עליו , לא מסכים לקבל אותי למרות שהוא מאו דנחמד משום שאני חברת קופת חולים מאוחדת והוא לא מקבל פרטי אבל אנחנו נלך לרופא מומחה אחר לרשתית בכל מקרה הרופא שהתייעצנו עמו טלפונית אמרה שלא נשמע לו הגיוני שכבר אחרי שבועיים של שימוש בפלקוניל במינון של 200 מ"ג הווה אומר כדור אחד ביום וכבר תראה פגיעה בתוצאות שדה ראייה ... ייתכן שיש משהו לקוי שם או שיש משהו לקוי עוד לפני שהתחלית לקחת את הטיפול בכל מקרה משהו לא הגיוני גם הראמטולוגית שלי חושבת כך וביקשה שאתייעץ שוב לגבי התוצאות עד שהיא תחזור בינתיים אני בלי פלקוניל דרך אגב מעוניית לעבוד כמורה מחליפה לחודש? בכיתה א'? אם בא לך לשמוע פרטים כתבי אלי מסר

ל3

New member
פיונת

את זוכרת שרשמתי לך שזה די נדיר פגיעה ברשתית במינון כזה ועוד בלקיחה של שבועיים אז באמת יכול להיות שהייתה לך פגיעה עוד מלפני הטיפול או שמשהו בבדיקה לא בסדר. בכול אופן, אני מקווה ממי שהמומחה יתן לך את התשובות. אני אלך היום שוב לרופאת המשפחה ונראה מה היא תגיד. גם יש לי בימים האחרונים התקפים של פתאום דקירות איומות בחזה וזה ממש מציק אני מקווה שזה לא פריקרדיטיס או משהו כזה. בטח היא גם תתחיל לי טיפול בפוסלן בגלל צפיפות העצם הנמוכה שלי. יהיה טוב מתי שהוא.......

למעלה