יש לי בכבוד להכיר לכם deep seek , תכנה בינה מלאכותית חדשה, סינית, חחינמית, יודעת גם עברית

boriska1

Well-known member
יצאה בסןף שבוע שעבר, נותנת חינם יותר מאחרות בתשלום. פיתחו אותה כמה סינים חכמים מאוד, עובדת על עקרונות אחרים מאחרות, צריכה פחות כח מיחשוב,
יציאתה לאוויר העולם, גרמה לחברת ענק בנסדא"ק ליפול ב17 אחוז ביום אחד. בערך 800 מיליון דולר. יותר מתל"ג בישראל לשנה שלמה.
תנסו אותה, אלא שיכשיו לא עובדת טוב, השרתים שלה בעומס יתר. אבל כשהיא עובדת.... וואו!!!!

משתפרת1

Well-known member
יצאה בסןף שבוע שעבר, נותנת חינם יותר מאחרות בתשלום. פיתחו אותה כמה סינים חכמים מאוד, עובדת על עקרונות אחרים מאחרות, צריכה פחות כח מיחשוב,
יציאתה לאוויר העולם, גרמה לחברת ענק בנסדא"ק ליפול ב17 אחוז ביום אחד. בערך 800 מיליון דולר. יותר מתל"ג בישראל לשנה שלמה.
תנסו אותה, אלא שיכשיו לא עובדת טוב, השרתים שלה בעומס יתר. אבל כשהיא עובדת.... וואו!!!!
השאלה השולית והלא חשובה היא כמה רוגלות יש בתוכנה הזו. השאלה נשאלת אחרי שהוזהרתי בצורה חריפה לא לקנות טלפון שיאומי, מאותה סיבה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
צריך לקחת קורס כדי להבין את הבינה

boriska1

Well-known member
השאלה השולית והלא חשובה היא כמה רוגלות יש בתוכנה הזו. השאלה נשאלת אחרי שהוזהרתי בצורה חריפה לא לקנות טלפון שיאומי, מאותה סיבה.
לא אכפת לי בכלל. כל 2-3 שנים מחליף טלפון רק לשיומי. עלות - תועלת הכי משתלם, בפער גדול מאחרים. מה יעשו עם הנתונים שלי? בירושלים בכל דבר עושים קובה. לא בגלל שזה שיאומי, אין לי בטלפון נתוני כרטיס אשראי, אין לי מייל פרט לגיבוי אנשי קשר.
כולם אוספים מידע, לא בטוח שהסינים הכי מסוכנים.

משתפרת1

Well-known member
לא אכפת לי בכלל. כל 2-3 שנים מחליף טלפון רק לשיומי. עלות - תועלת הכי משתלם, בפער גדול מאחרים. מה יעשו עם הנתונים שלי? בירושלים בכל דבר עושים קובה. לא בגלל שזה שיאומי, אין לי בטלפון נתוני כרטיס אשראי, אין לי מייל פרט לגיבוי אנשי קשר.
כולם אוספים מידע, לא בטוח שהסינים הכי מסוכנים.
הטלפון שלי LG, השלישי מאותה חברה. אצלי כבר 7 שנים טובות. לצערי הם הפסיקו לייצר. כעת הסוללה שלו מתחילה להתעייף והזכרון שלו מלא ומפוצץ, ואאלץ להחליף. לא מתאים לי להחליף כל שנתיים שלוש כך שזה לא יהיה שיאומי.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הטלפון שלי LG, השלישי מאותה חברה. אצלי כבר 7 שנים טובות. לצערי הם הפסיקו לייצר. כעת הסוללה שלו מתחילה להתעייף והזכרון שלו מלא ומפוצץ, ואאלץ להחליף. לא מתאים לי להחליף כל שנתיים שלוש כך שזה לא יהיה שיאומי.
תמחקי תמונות סירטונים ישנים פחות חשובים.

boriska1

Well-known member
מחקתי, מחקתי גם מהווטסאפ, מחקתי היסטוריה של גלישה, מחקתי הורדות ישנות. המכשיר עדיין סוחב, אבל בקושי. מאחר וגם הסוללה כבר מתעייפת כנראה הגיע זמנו לנוח.
לא צריך למחוק כלום. ככל שהטלפון חדש יותר, כך הזיכרון שלו גדול יותר. כל דור מוכפל הזיכרון

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
א
מחקתי, מחקתי גם מהווטסאפ, מחקתי היסטוריה של גלישה, מחקתי הורדות ישנות. המכשיר עדיין סוחב, אבל בקושי. מאחר וגם הסוללה כבר מתעייפת כנראה הגיע זמנו לנוח.
או תחלפי סוללה, ותבקשי להגדיל את המגה.
גם לי קשה להתרגל למכשרים חדשים, ומחליפה לאחר שהמסך "שבק חיים"

boriska1

Well-known member
תראי איך אני כותב, ותסיקי איך אני מתנהג, כולל עם הטלפון :) גם אם היה הטלפון הכי טוב בעולם, זאת הייתה התוצאה. אני לא נותן לטלפונים שלי להתקלקל :)

משתפרת1

Well-known member
תראי איך אני כותב, ותסיקי איך אני מתנהג, כולל עם הטלפון גם אם היה הטלפון הכי טוב בעולם, זאת הייתה התוצאה. אני לא נותן לטלפונים שלי להתקלקל
זהו שגם שלי בכלל לא מתקרב לקלקול. נוח לי עם הממשק שלו (להשוואה- הנייד של האיש שלי הרבה יותר חזק ומהיר משלי, ויש לו כמה פעולות שמעצבנות אותי).

boriska1

Well-known member
זהו שגם שלי בכלל לא מתקרב לקלקול. נוח לי עם הממשק שלו (להשוואה- הנייד של האיש שלי הרבה יותר חזק ומהיר משלי, ויש לו כמה פעולות שמעצבנות אותי).
לא הבנת אותי. אצלי הטלפונים לא מתקלקלים, כי אני שובר אותם לפני שיספיקו להתקלקל. :) אני כישרוני במיוחד

למעלה