יש לי בלאגן

שיקסה

New member
יש לי בלאגן

לפני יותר מחודשיים הכרתי בפאב משהו שמאוד מצא חן בעיניי ואני בעיניו יום למחרת הלכנו לאכול צהוריים יחד והוא רצה שאני אבוא אליו הביתה אבל הסברתי לו שאני לא יכולה מדי פעם נפגשנו שוב בפאב לפני חודשנפגשנו בפאב שוב אמרתי לו שלום וחיבקתי את החבר שלו שישב ליד הבאר (מכירה את החבר שלו ) חברה שלי שעמדה מימול לבאר צפתה בזה והיא אמרה לי שהוא הסתכל בקינאה איך אני חיברתי את החבר. לפני שבועיים פגשתי את החבר שלו בפאב שוב והוא אמר לי שהוא סימסם לו ושאל אם אני שם לפני כמה ימים ארזתי עומץ והתקשרתי אליו וניפגשנו אתמול אצלו בבית היה נפלא הוא אמר לי שהוא לא מעוניין שאני אצא עם אחרים יותר ושאני אהיה שלו מאוחר יותר הוא סימסם לי שהיה נפלא הבעיה שלי היא שאני מרגישה מוזר הוא מעוניין בי אבל נראה לי שהוא לא יוותר כל כך מהר על החיי ההוללות שלו ואני מעוניינת בו גם כן ומרגישה מבולבלת איך אני יכולה להיות איתו אם הוא לא יוכל להיפגש איתי באופן קבוע

שיקסה

New member
מכיוון שהוא עסוק בעבודה שלו

שמצריכה נסיעות רבות לחו"ל וגם יש לו את החברים שלו שנראה לי שהוא מעדיף בילוי איתם יותר אני חייבת להדגיש שרק התחלנו זה לא כמה וכמה יציאות יחד אני לא יודעת איך לנהוג כדי להקריב אותו יותר אלי

קודם כל לא כדאי להקריב אותו...

זה מנהג פגאני מגונה... אם כבר אז לקרב אותו... תנהגי פשוט לפי איך שאת מכירה את עצמך... אם את צריכה את בן הזוג שלך קרוב וזמין, והוא לא ירצה בזה כמוך, אז אולי מוטב שפשוט לא תיכנסי לכל הסיפור...

bioc1

New member
עדיין לא יצאתם...נראה לי מוקדם

לקבל החלטות. קודם תצאו כמה פעמים ...תראו אם יש כימיה ואם אתם מסתדרים...אח"כ תעשו שיחה של תיאום ציפיות מהקשר. אם את טיפוס של "דבק" וזקוקה לחבר 24 שעות והוא זקוק לספייס הסיכויים שזה יצליח קלושים כי שניכם תתאכזבו (בעיקר את) ועדיף לא להיכנס לזה אלא אם כן אתם מוכנים להתפשר ולוותר... הוא יוותר קצת על חיי ההוללות ואת תתני לו קצת יותר חופש...

שיקסה

New member
אני ממש לא טיפוס של דבק

אני אוהבת לחיות את החיים שלי ולתת מרווח לשני זה שאני חוששת שלראות אותו זה תמיד יהיה לסקס ואני רוצה מעבר לזה ויש לי הרגשה שגם הוא אבל הוא חושש ממחויבות

בקיצור את רוצה קשר רציני ולגביו

את לא ממש בטוחה..אז תבדקי, תקשיבי לו, תפתחי את האוזניים. אם הוא לא רציני ויודע בדיוק מה הוא רוצה ממך הוא לא יפחד לומר לך איזו מטרה מתאימה לו איתך ואת עשי את ההחלטות שלך על סמך התשובות שיספק לך.אם את מכירה את עצמך ואם את לא מאזוכיסטית שמכניסה את עצמה למערכות יחסים מחזוריות לא רציניות ושואלת לאחר מכן כל פעם מחדש בסערת רגשות, למה לא רוצים אותי? אל תחששי לשאול את מה שחשוב לך לדעת.

magenta73

New member
ממה שהבנתי

את מעוניינת בו ובכלל את מעוניינת במשהו רציני, והוא מעוניין בך אבל יש לו אורח חיים מסוים שלא מאפשר תדירות מפגשים גבוהה. כן? הבנתי נכון? תראי, קודם כל תלוי למה אתם לא נפגשים הרבה - אם זה אילוצים של עבודה זה משהו אחר מ"אילוצים" של הוללות. וקשרים כן יכולים להתקיים גם אם נפגשים קצת פחות, מבאס אולי, אבל זה אפשרי. זה שיקול שאת צריכה לעשות. אבל השיקול הוא שונה מבחינת למה אתם לא נפגשים הרבה. אני יכולה להבין לא להיפגש הרבה בגלל עבודה וכו', לא יכולה כ"כ להבין לא נפגשים הרבה בגלל שעכשיו בא לו להיות "הולל"... כן... ועוד משהו - אם הוא מעוניין את "תהיי רק שלו", למה את לא החזרת באותו המטבע - ואמרת - האם אתה רק שלי?... כלומר - אני לאו דווקא בעד שיחות כאלה, אבל אם הן כבר נעשות - אז כדי לברר איפה שני הצדדים עומדים, לא?

אישון36

New member
אין לך בלאגן

יש בחור שעוד לא ממש יצאת איתו והוא רוצה בלעדיות- אם הבנתי נכון חד צדדית. בעיברית פסיכופט - תברחי. אני רציני, לפני שהוא קובע לעצמו הוא רוצה לקבוע לך - היינו בעיית בטחון עצמי. אני לא יודע עליו כלום, חשוב שהדגיש, אבל לפי איך שאת מתארת אותו - את חשה בבעיה פסיכוטוית קלה - תברחי. אישון. מומחה בפסיכופטים.

אתה קצת מגזים...

בסך הכל מדובר בבחור עם ביטחון עצמי (או מהעובדה שהוא באמת בעל בטחון עצמי, או מהעובדה שהוא מרגיש שהבחורה אצלו בכיס) והוא מעוניין להשתעשע איתה בשעות הפנאי שלו פסיכופט? לא רציני? בוודאי שלא אם בא לך להשתעשע, לכי על זה, בכל מקרה ,גם אם תלכי על זה, הוא יעריך אותך הרבה יותר אם לא תיהי רק שלו

שירס36

New member
יעריך אותך יותר אם לא תיהי רק שלו

זה בהקשר של הבחור הזה? או לגבי בחורים בכלל?

במקרה הזה

הכוונה לבחור הספציפי הזה, מי רוצה בחורה שבאמת מוצאת חן בעיניו שלא תהיה רק שלו אלא גם של מישהו אחר? אבל אם הוא בקטע של משחקים, כל הקטע הזה, שהיא לא רק שלו, שהוא לא מצליח לכבוש אותה, שהיא לא שמה עליו יותר מדי, בהחלט יתרום לאתגר ולרצון שלו להיות איתה. אם אני קצת חופר בשאלה שלך אז "מה שבא בקלות, באותה הקלות יעלם" אמרו חכמים ממני, אבל זה לא כלל אצבע, הכל תלוי בכמה שהבחורה מוצאת חן בעיניו, בכמה הבחור רציני ובאיזה סרט הוא חי. אני אישית לא מאמין במשחקים, מסתדר מצויין בלעדיהם וכשהצד השני משחק משחקים אני פשוט פורש, אבל יש כאלה שזה פשוט עושה להם את זה, לרוב לטעמי זו בעיית בגרות או בטחון עצמי.

תשוקית

New member
סליחה לא לגנוב לי את התואר!!

בתור מגנט לפסיכופאטים ובתור פסיכופאטית בפני עצמי חחחחחחח

למעלה