יש לי בלוג חדש

Noam S

New member
יש לי בלוג ישן

למה אתה מתכוון

כשאתה כותב "אִסְתְּרָא בְּלָגֵינָא קִישׁ קִישׁ קָרְיָא" אחלה בלוג

Noam S

New member
אם אני לא טועה יש שם קישור

שעונה בדיוק על השאלה הנ"ל
זה פתגם שתפור עליי.

bioc1

New member
אני לא מבינה את הקטע של הבלוגים

למה צריך לעניין אותי חיים של בן אדם זר? לקרוא הודעות בפורום זה עוד מתקבל על הדעת אבל לקרוא יומנים שלמים ועוד באינטרנט!! מי יכול להיות עד כדי כך משועמם?

באז באז

New member
מה ההבדל מלקרוא ספר?

רק שכאן יש מגוון נגיש ומסקרן מאוד, בדרך כלל אמיתי וחושפני.

כתיבה - זו הבעת יצירתיות.

אנשים רוצים להביע יצירתיות ולשתף בזה את האחרים. ובכלל - סקרנות אופיינית לבני אדם. סקרנות כלפי דעות שונות והחיים של אחרים, שלא לדבר על האפשרות ללמוד מאחרים וקצת לצאת מתוך הבועה הפרטית ולהכיר עולם קצת שונה.

bioc1

New member
תסכימי איתי שלא לכל כותב בלוג

יש כישרון כתיבה. גם אני חטאתי ושיתפתי את הפורום בדברים מאוד אישיים בהודעות יותר ישנות שלי (ולי אין בכלל כישרון כתיבה) אבל אני משתדלת לא לעשות את זה יותר.

בן100

New member
מסך האנונימיות

אחרי שהמסך עולה, האנונימיות נעלמת. החכמה היא לשמור על המסך הזה.

בן100

New member
ססמאות?

כל אחד מגדיר לעצמו את רמת האנונימיות שלו. יש מי שמחליט שלעולם לא ירים את מסך הברזל שמאחורי הכינוי שלו והוא מאפשר לעצמו לכתוב דברים אישיים (נניח בלוג), דברים שלא היה חושף בפני אנשים זרים לחלוטין. הכל זכות האנונימיות שברשת. המסך הזה מאפשר לעיתי קרובות התנהגות שונה ויחס שונה לאנשים במציאות ובפורומים. יש מי שמחליט במודע שלא ישתמש באנונימיות הרשת (כמו הגננת שלנו, נניח) והוא יודע שאין שום הפרדה בין 'האני' שברשת לבין 'האני' שבמציאות. שניהם מתנהגים אותו הדבר והחאד משליך על השני. ויש מי שמחליט בשלב מסויים להרים את המסך מעל האנונימיות שלו - ואז הדברים שנכתבו לפני הרמת המסך ואחריו משתלבים יחד והוא לא יכול עוד להתכחש להם.

באז באז

New member
במקרה שלך

החוכמה היא למצוא מישהי ולהפסיק להידחף לשרשורים של ביוסי למרות שאתה יודע שאתה לא רצוי בהם. GROW UP...

בן100

New member
לא זכור לי שלמשהו יש זכויות יוצרים על שרשורים

מאז 2001, לא זכור לי שביקשתי אי פעם רשות ממישהו לכתוב בתפוז ואני לא אתחיל עכשיו. וכן, אף אחד לא שאל לדעתך.

באז באז

New member
רק אמרתי שזה יהיה חכם

לצערי ולצערה אין דרך להכריח אותך... אני כמוך, מנדב את דעתי למרות שאתה לא רוצה לשמוע אותה. כיף?

למעלה