יש לי בלוג תחת הכינוי הזה

יש לי בלוג תחת הכינוי הזה

רשמתי היום עוד הודעה וצירפתי תמונה ההודעה נקלטה אבל במקום תמונה יש לי חלון לבן ריק מה קרה?

dddf10

New member
תמונה שלא נקלטה

האם יש בריבוע גם למעלה בפינה X (איקס) בצבע אדום? אם כן, כנראה שהלינק שהבאת לתמונה, לא פועל. במידה והעלת את התמונה מהמחשב, העלאת התמונה נכשלה (כנראה עקב תקלה תכנית במחשב שלך או המערכת 'תפוז'). אבל סיכויים קטנים שהעלת את התמונה מהמחשב. אם תוכל לפרט קצת יותר, זה יעזור לי לאתר את התקלה.

זאת ההודעה וזאת התמונה שמופיעה שם

בחלון לבן פורסם ב31 ביולי 2003, 15:10 ולרדת ובלי מעקה!! אפניים רק עד בית רמז תהיוו רציניים רוצים לשמוע אותי מדבר תשאלו אותי מה המספר לגבי השיניים הנה ואני כמעט חודש בלי תרופה איך הנוירלוג יאכל אותי הכל נגד הציפיות אני לא יודע מה קרה אבל הנה קרה נ.ב הזעה לא הייתה כל כך מאיימת היום בשורה תחתונה- אני שמח 0 תגובות לרשומה | הוספת תגובה | קישור ישיר לרשומה היה לי יום מגניב פורסם ב30 ביולי 2003, 22:50 באתי בשביל משהו אחד וכולם היו שם וקיבלתי תשובה מכולם על מה שעושים איתי ומה הם עוד צריכים... יוום נחמד, מגיע לכולם יום כזה, לא? 0 תגובות לרשומה | הוספת תגובה | קישור ישיר לרשומה מונלוג אישי קצר פורסם ב30 ביולי 2003, 7:00 שמי אורי אני בן 24 ויש לי Gerstmann-Straussler-Scheinker מזה זה בכלל? סתם חלבון לא משמעותי בשם PrP שהתחיל לעשות דווינים מגיל 19 או 20 איזה דוייונים? אממ... התחיל באיזו נפילה לתהום שמזלי איזה צמח עצר אותי כן לשמחתי המשיך בזה שהשותף לדירה שם לב שאני גורר את רגל שמאל אני ? חולה במשהו? שכחו מזה אחרי כמה זמן העירו לי מספר אנשים שלא מבינים אותי ידעתי תמיד שאימא שלי מתה מאיזושהיא מחלה אבל לא יחייסתי לזה חשיבות מהידע האישי ומהכרות עם הדבר הזה שנקרא GSS הייתי כבר במצב שלא מאפשר לי לכתוב בוורד נכון- לאימא שלי תכנתתי מעבד תמלילים אחר שלא נותן להקליד אותה אות ברצף וגם אם זה היא התקשתה למרות אותיות גדלות וצבע כתב ירוק על שחור ונכון אם הייתי מתר דר כמו אימא שלי הייתי עכשיו על כסא לשירותים למזלי אני עוד הולך *למרחקים ארוכים* אבל אני כמעט ונופל מדי פעם וגם מדי פעם יש לי פירפור אבל בכל הגפיים יחד. והיציאות טפו ופן בסדר בלי שם אמצעי וגם יש לי גמגום ועכשיו לעיתים יותר רחוקות ואז מה אם שברתי 2 כוסות ? האם לא שמתי לב? כן. ואם אני כמעט ונופל ברחוב ברור שאומרים לי "תסתכל איך אתה הולך" וגם מאבטח בתחנה מרכזית די צחק (איתי או יותר נכון עלי) "מה דרכת על מוקש" אם דוד שלי לא מבין אותי הוא עושה מין פררפ פרררם פררםם תדבר יותר ברור כאילו שהוא לא יודע מה יש לי. אנשים בודדים צעירים שמו לב לקשיים שלי ועזרו לי קצת נכון אני נראה די רגיל ממבט רגיל אבל מה זה עוזר לי? ואיך אני אסביר למי ששם לב מה הקושי שלי? שמעת על GSS? בטח שלא . להגיד טרשת יהיה לא נכון וגם אז בכל מקרה הוא לא יבין. ורגע אם קשה ללכת אז איך אתה רוכב על אפנים? ומה אני אגיד לו אם אני לא יודע להסביר את עצמי? בבית הקטן שלי אני עושה מה שבא לי ושובר מה שבא לי אבל אם חס וחלילה אני מאבד אחיזה במזלג ? או חס וחלילה בכוס מלאה? טוב נו הרצפה עקומה והיה סדק בכוס? נכון? 1 תגובות לרשומה | הוספת תגובה | קישור ישיר לרשומה תקלה קטנה גרמה בעייה גדולה פורסם ב27 ביולי 2003, 21:54 לא כתבתי פה כבר מיום שישי בגלל התקלה הזאת אני בסדר. האפניים החדשות עושות רק צרות ומחר אני נוסע איתן לבדוק אפשרות של רפואה משלימה דרך קופת חולים. ואחרי הברור להציק לחנות אפניים. 0 תגובות לרשומה | הוספת תגובה | קישור ישיר לרשומה על רייקי ופיפי ושינה פורסם ב24 ביולי 2003, 21:47 הטיפול (עזרה מהטיפול) לא מורגשת יש לי שם (אצלה) הרבה מאוד פיפי (אני לא יודע למה) ומה שכן זה מאוד מרדים אז נוצרת מין בעייה של להרדם בלילה. 0 תגובות לרשומה | הוספת תגובה | קישור ישיר לרשומה יומיים של רייקי פורסם ב23 ביולי 2003, 8:01 וחוץ מהלהרגיש עייף אני לא מרגיש כלום לפי ה "מאסטרית" יש תשובה לכל דבר "למה הרגשת ככה וכו" ועוד דבר היא אמרה לי לקנות מסחטת מיץ לסוע לים המלח לקנות חלב עיזים לאכול רק ירקות טריים ועוד אה, וגם לשלם לה על זה שהיא נוגעת בי כן, ועוד דבר "למה אתה הולך לעבוד" איזה שאלה טיפשית שממש עיצבנה אותי כמה הרייקי הזה עוזר לי חוץ מלהרדים וכמו שכתבתי אני בלי תרופה עכשיו. 0 תגובות לרשומה | הוספת תגובה | קישור ישיר לרשומה טיפול רייקי פורסם ב22 ביולי 2003, 21:58 אני מרגיש את החום בידיים שלה אבל אני לא מרגיש שום שיפור של כלום אצלי ביום שלישי חוזר לעבוד עד שימאס לי ועוד אין הפנייות מתל השומר. ועוד אין משהו מביטוח לאומי ורופא המשפחה שלי בחופש די בעסה בסה"כ. 0 תגובות לרשומה | הוספת תגובה | קישור ישיר לרשומה יום אסל יום בסל פורסם ב20 ביולי 2003, 22:36 יש לי ידידה חדשה מתל השומר ממש לא אכפת לי שהיא הולכת ממש לאט או על כסא גלגלים כבר פעמיים נפגשנו בסל - גנבו לי את האפניים http://www.schwinnbike.com/products/bikes_detail.php?id=200 0 תגובות לרשומה | הוספת תגובה | קישור ישיר לרשומה נגמרו לי הכדורים זמנית פורסם ב19 ביולי 2003, 23:58 יש לי עד יום שלילי אחד ליום רביעי וזהו 0 תגובות לרשומה | הוספת תגובה | קישור ישיר לרשומה אם יש פלא עולם 18 או 20 פורסם ב19 ביולי 2003, 20:02 אני מבקש להצטרף שיפור במחלה שלי שואף ל - 0 אולי אפילו ל - 0.01 אן משהו בסגנון כח הרצון שלי - תל השומר- תרגילים בבית- פוש רגשי לבד וביחד והנה יש שיפור מוכח ויותר חשוב אישי 0 תגובות לרשומה | הוספת תגובה | קישור ישיר לרשומה 1 2 הבא >>

dddf10

New member
אמממ... זה לא ממש עוזר לי ../images/Emo4.gif

יש לי שאלה אליך: האם אתה רואה את התמונות שאתה שם באינטרנט (שלחת הודעה לפורום עכשיו, האם אתה רואה את התמונה שבהודעה ששלחת?)

dddf10

New member
תקשיב אחי

אתה מעלה את התמונות מהמחשב? כי אני ביקרתי עכשיו בבלוג שלך, והתמונה אינה מופיעה. אולי כדאי שתנסה להעלות שוב את התמונה, אולי זה יעזור.

אני רואה את התמונה במחשב

אם היא לא עלתה שם איך היא תעלה עכשיו? ולהעלות תמונה בלי קשר להודעה? שמי אמר שהיא תעלה?

מון שרי

New member
גם לי זה קרה עם תמונה

שהעליתי ובמקומה יש ריבוע ריק ומעצבן. ועכשיו אני גם לא יודעת איך לבטל את הריבוע הזה.

למעלה