יש לי בעיה, אבל אני לא יודע למי

ביילי_007

New member
יש לי בעיה, אבל אני לא יודע למי

להפנות את השאלה, אבל הינה הבעיה! אני ממש לא אוהב לישון, השעות שינה שלי הם בערך 3:00 -4:00 בלילה וקם בשעה 8:00 ממש חדש עם כוחות מחודשים, אני לא מרגיש בכלל עייפות או תשישות היום שלי נמשך רגיל עד ללילה ושוב אני הולך לישון עד שעות הבוקר הקטנות ושוב קם. אני לא יודע למה זה קורה? אולי השעון הביולוגי שלי דפוק? אולי אני צריך לללכת טיפול? בכלל אם יש טיפול? בכל מקרה, תודה ביילי

ziv`s girl

New member
hello there!

אז ככה... אני בתור אחת שהתחביב העיקרי שלה זה לישון שולאת... איך אפשר שלא לאהוב את זה??? אבל זאת לא הבעיה אז ככה... (בדיוק היה לנו מאמר על זה במבחן האחרון שלי באנגלית...) יש אנשים שבשביל לתפקד טוב ולא לחוש עייפות במשך היום צורכים שעות שינה רבות... ויש אנשים שיכולים לישון כמה שעות ולהרגיש רעננים למשך זמן רב... לדעתי זאת לא בעיה כלל וכלל... ככה אתה יכול להנות מיום ארוך יותר לא מתקשה לקום בזמן מתי שצריך... מצד שני אתה לא יכול לברוח מדכאונות בעזרת שינה (מה שאני בד"כ עושה... אולי בגלל זה אני ישנה כל כך הרבה...) השעון הביולוגי שלך ממש לא דפוק... אם היית הולך לישון בסביבות 4 בבוקר ומתעורר ב-4 אחר הצהריים זה היה מראה שהשעון הביולוגי שלך השתנה אבל בגלל שאתה קם בזמן אפילו מוקדם מדי לטעמי... הכל אצלך בסדר גמור... אם אתה לא חש עייפות במשך היום אז הכל בסדר אצלך וזאת לא בעיה.. אם זה אכן מפריע לך אתה צריך לפנות למרפאה לטיפול או לקחת כדורי שינה... מקווה שעזרתי...
אוהבת ziv`s

**Blue-Lagoon**

New member
היא צודקת

יש אנשים שישנים 4 שעות ואחר כך עירניים ויש כאלה שישנים 12 שעות ועדיין עייפים! הלוואי שהייתי יכולה לישון קצת שונאת לישון הרבה!

keren007

New member
ביילי, מה קורה? ../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif

איפה אתה
למה אתה לא קופץ לבקר בפורום
אתה עוד אמרת שחזרת לתמיד....
רק שתדע שמאוד מתגעגעים אלייך...
בקשר לבעיה שלך, לא נראה לי שזו ממש בעיה, אני חושבת שאתה פשוט זקוק לפחות שעות שינה מאשר האחרים, לא צריך לדאוג בגלל זה
שלך, קרן

black_magic

New member
מה פתאום בילי..

זה נורמאלי, זה רק אומר שיש לך הרבה אנרגיה.. ואם אתה רוצה לישון הרבה הרבה כמו כולנו..
תנסה לבזבז את האנרגיה במשך היום בעזרת פעילות מאומצת וספורטיבית..

למעלה