יש לי בעיה, אולי מישהו יוכל לעזור

בבב12

New member
יש לי בעיה, אולי מישהו יוכל לעזור

אני נשואה כבר 6 שנים אוהבת מאוד את בעלי, נהנית מאוד במיטה. הבעיה היא שמיימי לא הגעתי לאורגזמה. בעלי כמעט ולא נוגע לי בדגדן שלא לדבר על ליקוק שם. הוא אמנם מגרה אותי מאוד כשהוא נוגע לי ומלקק את הפיטמות אבל הוא אמר שקצת מגעיל לו בדגדגן כי רטוב שם על פעולה שם עם הלשון בכלל אין מצב שהוא יגיע לזה. לי זה קצת חסר ולפי מיטב ידיעתי זו הדרך להגיע לאורגזמה לא? מה עושים? למישהו יש עיצה בשבילי?

לאורגזמה אפשר להגיע בדרכים רבות, בעיקר על פי

הובלה שלך את בן זוגך בשילוב עם הגבולות שלו וגם שלך. הדגדגן הוא האזור עם הרגישות המינית הגבוהה ביותר וכדאי כמובן להגיע למקום ולגרותו . אם בן זוגך נרתע ממגע עם הלשון אז אפשר להעזר באצבעות. תבקשי אותו, תנחי אותו איפה נעים לך, שימשיך בדיוק במקום הזה ויוסיף גירוי תוך כדי ולסרוגין במקומות אחרים בגוף שלך שנעימים לך. האורגזמה היא שלך ואת צריכה להתעקש על שזה יקרה לך וזאת כמובן בגישה חיובית וכייפית. הייתי לכבוד האורגזמה יוצרת אווירה חדשה במיטה, קונה בגד חדש וסקסי, מסדרת את החדר באופן אחר ויוצרת סצנת פיתוי מרגשת... האורגזמה הנשית מורכבת יותר ודורשת הובלה שלנו הנשים לקראתה, אל תוותרי על האפשרות של הנאה גדולה עוד יותר ממה שיש לך עד היום. מאחלת לך בהצלחה!

למעלה