יש לי בעיה אולי מישהו יכול לעזור

• פותח הנושא AXL
  • פורסם בתאריך

AXL

New member
יש לי בעיה אולי מישהו יכול לעזור

הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל מוסיקה אני שומע את הצלילים של הוינדוס יחד עם המוסיקה הייתי צריך לבטל את כל הצלילים של הוינדוס ושל האי סי קיו בגלל זה אבל אני יודע שאפשר ששניהם יעבדו יחד בלי להפריע אחד לשני אני פשוט לא יודע איך עושים את זה אולי מישהו יודע?

eYaL

New member
תגובה

בעקרון זה אפשרי,אבל זה תלוי בכרטיס הקול שמותקן אצלך. בכרטיסי הקול היותר חדשים,יש אופציה שנקראת FULL DUPLEX אם יש לך את אפציה זו,והיא פועלת,אז לא צריכה להיות שום בעיה לשמוע כמה צלילים ואפילו לדבר במיקרופון באותו זמן. אם בכל זאת תרצה להסיר את הצלילים של הוינדוס: המחשב שלי -> לוח הבקרה -> צלילים -> ושם תבחר- ``ללא צלילים`` הקש אישור. eYaL

AXL

New member
אייל אין קשר לכרטיס קול

אני רוצה לציין שלקחתי את ההרד דיסק שלי לתיקון ושהוא חזר אז התחילה הבעיה הכרטיס קול שלי נשאר אותו כרטיס אתה אולי יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה הזאת? כי זה לא מהכרטיס קול זה בטוח

eYaL

New member
המשך לתגובתי..

אז כמו שאמרתי קודם,זה כן בכרטיס קול,רק שההגדרה נעשת דרך הוינדוס, וזה נשמר (איך לא) על ההארדיסק. כניראה שהגדרות שקודם היו,עכשיו כבר לא נמצאות,ויש צורך לשחזר את מה שהיה. ציינתי בתוגבתי הקודם כיצד להסיר את כל הצלילים של הוינדוס,וכך לא תשמע אותם עם צלילים של תוכנות אחרות. בעצם מה שאתה מתאר,זו לא בעיה,זה פשוט מוגדר לעבוד ככה בתצורה של הוינדוס. ואצלך, זה עובד. :) eYaL

למעלה