יש לי בעיה אני בטוח שהיא בי והיא מציקה לי

Lost2007

New member
יש לי בעיה אני בטוח שהיא בי והיא מציקה לי

אני עוד מעט בן 23 והייתה לי חברה אחת בחיים (גם לא להרבה זמן וגם זה היה כשהייתי יותר צעיר) מאז היו לא מעט מערכות יחסים קצרות עם בחורות (שלא כללו כלום) ושמתי לב שאני אצל כולם מופיע באיזשהו שלב בתור ידיד, כולן מאוד רוצות אותי בתור ידיד ולא מוותרות על זה אם זה אומר בטלפונים ובביקורים אבל יותר מזה זה אפילו לא בקו מחשבה. אני חייב להדגיש שאני נראה טוב! לדעת רבים, עכשיו אני יודע שהתשובה תהייה קצרה והיא: "זה בגישה שלך..." אני יודע שיכול להיות שזה בגישה אבל גם אם כן אף אחת לא מנסה לחשוב על יותר מזה לבד, אפילו אם אני רומז... (ובדר"כ כשאני רומז זה מרתיע אותן והן משוחחות איתי על זה) מה לעזזל אני אמור לעשות????????? מה כל החיים יהיו לי ידידות??!!?!?!?

magenta73

New member
אולי זו כן הגישה שלך,

אבל בצורה קצת אחרת ממה שאתה רואה אותה. אני אומרת דבר כזה - דבר ראשון - אתה רוצה יותר מידידות, הן לא - תגיד להם - תשמעי, ידידות כבר יש לי מספיק, לא צריך עוד אחת. דווקא קיוויתי שאיתך יהיה משהו מעבר, משהו רומנטי. דבר שני, אם אתה רוצה להכיר בחורה לקטע רומנטי, אל תתחיל לפתח קשרי ידידות ואז תתפלא שהיא רוצה להיות רק ידידה. אל תרמוז וכל זה. פשוט תתחיל איתן, מההתחלה, בצורה שלא משתמעת לשתי פנים- משמע - אתה מעוניין במשהו רומנטי, לא ידידותי.

Lost2007

New member
צודקת ב100 אחוז אבל...

אולי אם עד עכשיו לא הצלחתי בגישה כנראה שמשהו חסר לי בה, איך בכלל אני אמור לגשת? (תודה על העזרה... :) )

magenta73

New member
איך אתה אמור לגשת?

אין לי מושג. אני רק אמרתי לך מה לא לעשות - לא להפוך להיות הידיד. מה כן לעשות - זה כבר באמת גדול ממני :)

למעלה