יש לי בעיה,בבטן התחתונה........

שמאלני

New member
יש לי בעיה,בבטן התחתונה........

שלום לכולם אני חדש בפורום זה,כפי שאתם רואים הכינוי שלי הוא בכלל מעולם הפוליטיקה. אך משך אותי פורום זה משום שאני למעלה משנה מתעמל בחדר כושר. הייתי פעם שמן משהו כמו 102 ק"ג,רזיתי לבד בלי דיאטנית 43 ק"ג. התחלתי ללכת לחדר כושר כי נשאר לי שומן בבטן התחתונה. יעני זה לא כרס או משהו,זה כזה עור שהרופא אמר לי שרק עם ספורט אני יוכל להוריד את זה. אם איזה תרגילים אני יכול להוריד בבטן התחתונה? אני יודע מאוד למי שיעזור לי.

בא נשבור עוד מיתוס..

אין דבר כזה להוריד "בטן תחתונה". כשעושים פעילות גופנית היא משפיעה על כל איבר וס"מ בגוף. אפילו על השומן בתנוך האוזן (אם יש לך שם שומן). איפה שיש שומן.. משם הוא יירד, והכל כמובן תלוי בריכוז. אתה יכול לעשות תרגילים לבטן התחתונה (ויהיו כאלה שיגידו שאין דבר כזה.. הבטן היא בטן לכל אורכה ורוחבה) אבל בלי אימון אירובי זה לא יירד. מה גם שמן הסתם לגנטיקה יש השפעה ואם זה אזור בעייתי במשפחה.. תרגילים: -השענות על "קיר" מיוחד והרמת הרגליים ב- 90 מעלות בעמידה. -כפיפות בטן כשהרגליים ב-90 מעלות

מסכים !

לחדד את מה שעינת אמרה - אין דבר כזה בטן חתתונה/עליונה !!!!! שריר אחד לכל האורך ואי אפשר לכווץ חלק ממנו. הבלבול נובע עקב עצבוב תחושתי שונה בין החלק העליון לתחתון של הבטן (בגלל זה נדמה שמרגישים את הבטן התחתונה). בכדי להבין מעט יותר כנס למאמרים הבאים בפורום: בטן שטוחה ו"קוביות" שרירים הקדמה תרגיל בטן

גלעד ק

New member
שאלה

אז בעיקרון בתוכנית אימונים לעבודה על שרירי הבטן לא צריך לעשות תרגילים מיוחדים ל"בטן תחתונה" כמו נר

צריך גם צריך.. אבל....

תלוי איזה תרגילים לבטן אתה עושה באימון. ממש כמו שצריך להחליף תוכנית אימונים כל מס´ שבועות כדי לספק לשריר גירוי חדש, ככה עם תרגילי הבטן. כפיפות בטן קבועות יתנו תוצאות אחרי חודשים, אבל אחרי חצי שנה הן יהיו פחות אפקטיביות, אז צריך לגוון.

גלעד ק

New member
שאלה בנושא "בטן תחתונה"

אז בעיקרון בתוכנית אימונים לעבודה על שרירי הבטן לא צריך לעשות תרגילים מיוחדים ל"בטן תחתונה" כמו נר

דורון K

New member
לא צריך לעשות ...

תרגילים לבטן תחתונה מכיוון שאין דבר כזה תרגילים לבטן תחתונה!!!! כל כפיפת בטן תאמן את כל שרירי הבטן וכמובן שכמו שעינת רשמה אחרי כמה זמן צריך לשנות תוכנית אימונים ובתוכה את תרגילי הבטן.

למעלה