יש לי בעיה בבית

yochay10

New member
יש לי בעיה בבית

אני בהליכי פרידה מאישתי. בעוד כ 3 שבועות אני עוזב את הבית ועובר לדירה אחרת. אני גר בקיבוץ. היום המצב מכוער מאוד : אשתי מגיבה אלי בחריפות בכל דבר ודבר שאני עושה או לא עושה. אין לי אפשרות כרגע לצאת מהבית כי אין דירות פנויות. אשתי הסכימה לכך שאשאר בבית לחודש הקרוב מתוך הידיעה שאין דירות פנויות כרגע, אבל המצב בבית נוראי, אנחנו ישנים בחדרים נפרדים, אנחנו לא מדברים כלל פרט לכל מה שקשור לילדים. ברגע שאני מנסה לעזור בטיפול היומיומי בילדים , אני מקבל שיטפון של מענות כלפי, וויכוחים מול הילדים. אני משתדל לשמור על איפוק, אינני עונה, ברגע שהטונים של אישתי עולים אני מסובב את הגב ולא אומר דבר. איך בכל זאת ניתן לעבור את ה 3 שבועות הקרובים מבלי לעבור גם את התככים המכוערים כל כך. אני חייב לציין שאנו גם בתוך תהליך של גישור, עוד לא סיימנו אותו, אבל אנחנו עושים את כל מה שניתן לעשות כדי לגמור את הקשר בינינו כמה שיותר טוב ומוסכם על כולם, הקיבוץ , אנחנו, והילדים.

zoomarch1

New member
הצעה שאי אפשר לסרב לה

ישנם יועצים נהדרים בכל הארץ לנושאי גישור בין בני זוג. אני יכול להציע לך אחת, נהדרת, שתוך שבוע תביא לשלום בית ולעצירת הפירוד, רק אם שניכם מעוניינים באמת. בבקשה: שפי קליינר, 09-9571078 054-673128 השיטה שלה נהדרת, בנוייה על הקשבה מלאה בין בני הזוג. נסו ותיהנו. משה

למעלה