יש לי בעיה...בבקשה תעזרו לי

מישו22

New member
יש לי בעיה...בבקשה תעזרו לי

אח שלי הצעיר ממני ב4 שנים בן 13 נהיה בזמן האחרון ממש חצוף תמיד היו לנו מריבות פה ושם אבל בזמן האחרון הוא פשוט התחיל להיות אלי חצוף שאני מדבר אליו או פונה אליו הוא מחזיר בעצבנות או אומר לי זה לא עניינך, מה אתה מתערב אני לא מתערב בדברים ש'ך או כל מיני תשובות מעצבנות וזה לפעצצמים כל כך מעצבן שבא לי לתת לו כאלה מכות. וניסיתי הכלללל כולל הכל להיות נחמד אליו לפצות אותו בכל מיני דברים והוא פשוט נהיה חצוף יותר ויותר. ושלא נדבר על הכפיות טובה שלו,אני משאיל לו תדברים שלי כגון מצלמה נגן וכו וכו וכו ושאני מבקש ממנו דברים הוא פשוט פותח עלי תפה לא רוצה זה שלי זה זה וכו וכו וכו. קיצר הבנתם ת'ענין נכון?? אתם יכולים לעזזור זה פשוט סיוט!!!

sweet148

New member
לתעלם,גם לי אח שלי עשה את זה פה.

והיה מקלל אותי אז לא עניתי,אבל שאני מקללת אותו הוא מחזיר לי חחח אז אני לא מחזירה... חוץ מזה אני הקטנה והוא הגדול אבל בעיקרון להתעלם.

אח שלך בתחילת גיל ההתבגרות...

והוא מנסה למרוד, מנסה להראות למי יש את הכוח, מנסה למרוד. פשוט תתעלם מההתנהגות הזאת ותזכור שזה גיל ההתבגרות שיוצא ממנו ואם הוא מגזים- תאמר לו שהוא הגזים ואפילו תערב את ההורים שלך. איך ההורים מגיבים להתנהגות שלו?

מישו22

New member
וואי תודה רבה ולגבי מה ששאלת...

ההורים שלי גם ניסו לדבר איתו אבל זה פשוט לא עזר הוא עושה במיוחד שההורים שלי לא בבית והוא מנצל את זה אפילו שהם לא יוכלו להעיר לו. וממש תודה רבה על העזרה

למעלה