יש לי בעיה בנגן

יש לי בעיה בנגן

אז ככה קניתי נגן ללא פירמה מסוימת וברגע שעשיתי לו פרמוט מ 512 מגה הוא נהפך ל 119 מגה.. ומדי פעם הוא נכבה ונדלק לבד וכותב על הצג STERTING התקשרתי לחברה אמרו לי שיש בעיה עם הגרסה הספציפית וניתן לתקן את הבעיה ע"י עדכון גרסה ואם אני יביא לחברה את המכשיר התיקון יקח בין שבועיים לחודש... אם מישהו מכיר איזה שהו אתר או איזה שהיא תוכנה ... בתודה מראש נמר...

יאיר B

New member
באמת בעיה ידועה. זה חוסר על עצמו

פה השבוע יותר מדי פעמים. מציע לשמוע בקול החברה ולהביא אותו אליהם. אנו לא יודעים את גרסת הלוח של הנגן שלך ואם תתקין גרסה לא נכונה - הנגן עלול למות לגמרי וסביר להניח שהיבואן יטען שהתעסקת איתו ולא ירצה לתקן אותו (דגמא לזה תוכל לקרא בתאגליין).

shay0600

New member
אם שמים תוכנה לא מתאימה אפשר לעדכן

פעם ניסיתי לעדכן את התוכנה אצלי אז התקנתי כמה פעמים תוכנה לא נכונה אבל תמיד היתה את האפשרות לעדכן ובזכות זה הנגן שלי לא נהרס אם התוכנה לא נכונה אז אפשרי לעדכן פעמים נוספות לתוכנה שונה ויש לי נגן ג'נרי של פרו סאונד

shay0600

New member
הנגן שלך עדיין פועל?! אם כן\לא

תגיע לתפרוט הראשי סיסתם גירסאת קושחה ובמיקרה שלי רשום שם " v1.3-xc-sn320 " אחרי שיודעים את הגירסא של העדכון הקודם פשוט מחפשים את זה כך בגוגל מחפשים את הביטוי "xc sn320 firmware" - ברור שבגוגל עדיף בלי הסוגריים אז בהצלחה אם הנגן שלך עובר אני אומר לא לעדכן!!!! אתה יכל להיסתבך עם זה מזלי שלחבר שלי היה את אותו הנגן אם זה היה שונה הנגן שלי היה סתם מציג מסך שחור , לבן, או סתם היה ניתקע בסטארטינג (כל עדכון זה שונה אבל יש רק שלושה צורות : שחור, לבן, תקועה) דף לכל העדכונים בצורה מסודרת תמצא בכתובת הבאה( לא ניראה לי שזה מעודכן אז יכל ליהיות שהעידכון שמתאים עבורך לא יעלה את הנגן "במיקרה שלי ניתקע בסטרטינג") http://s1mp3.secret.com.br/en/downloads_fw.php אני חוזר שוב אל תבצע עדכון אם אתה לא זקוק לו אתה יכל להיסתבך אם לא שמרתה את גרסאת הקושחה שלך רוב הסיכויים שלא תצא מיזה!!!

למעלה