יש לי בעיה ................גדולה ..

נשית

New member
יש לי בעיה ................גדולה ..

יש לי ילדה בת שלוש ושלושה חודשים . היא מקסימה .....{קצת שיגועית אבל זה בסדר } אני לא מצליחה לגמול אותה מי הטיטולים בלילה מה לעשות ?....?.......? אין לי יותר כוח,אין לי יותר רעיונות מה לעשות ? בבקשה ...עיזרו לי ! נשית

ערפילית

New member
בואי נראה....

אני השתמשתי בזו הדרך.. קונים שעוונית למיטה. לא שמים טיטול בלילה, גם אם יצא לה....לא יהיה לה נוח נכון? אצלנו זה עבר אחרי כמה ימים, למרות שבלילות היינו עסוקים בלהחליף סדינים. דרך אגב, אני לא בעד המכנסונים שהם כמו טיטול.. אם כבר גמילה, אז גמילה... מעורפל קצת?. מיד מתפזרת... ערפילית

לי28

New member
הזמן עושה את שלו....

שהילד מוכן.. הוא נגמל לבד, אסור ללחוץ ואסור לתת לו הרגשה לא טובה. בתי בת השלוש נגמלה באופן עצמאי בגיל מאוד מוקדם מהטיטולים וחזרה להרטיב לי בלילה בחורף האחרון, בהתחלה חשבתי שזה מקור {למרות שהחדר היה מאוד מחומם}, אח``כ חשבתי אולי משהו בגן.. וכך המשכתי לחקור ללא פתרון, עד היום היא עם טיטול בלילה {אם לא היא כמה בתוך שלולית}. אז... הזמן יעשה את שלו, יום אחד הם פשוט יבינו שזה לא נוח, מסורבל ולא נעים...ואז חסל.. החיתולים.

השיטה שלי...

לוקחים בריסטול גדול ועושים טבלה לפי ימי השבוע, ובצד מחלקים לשניים, שמש ועננים אם הילדה קמה נניח ביום ראשון יבשה שמים סמיילי בטבלה ביום א`` בשורה של השמש. אם הילדה קמה ביום ב`` רטובה שמים ענן בשורה של העננים בסוף השבוע אם הכל עם שמש הילד מקבל מתנה. אצלי זה עבד יופי. שיהיה בהצלחה. ליהי

השיטה שלי...

לוקחים בריסטול גדול ועושים טבלה לפי ימי השבוע, ובצד מחלקים לשניים, שמש ועננים אם הילדה קמה נניח ביום ראשון יבשה שמים סמיילי בטבלה ביום א`` בשורה של השמש. אם הילדה קמה ביום ב`` רטובה שמים ענן בשורה של העננים בסוף השבוע אם הכל עם שמש הילד מקבל מתנה. אצלי זה עבד יופי. שיהיה בהצלחה. ליהי

linet1

New member
השיטה הודגמה בקלטת

``בלי חיתולים``:) גם שיטת ה``פיפי פרס`` עובדת. אבל - דעתי היא כי אין ללחוץ על הילד - היא תיגמל...כמו שנאמר בקלטת: הם לא יתחתנו עם טיטולים:) לא ללחוץ - זו מוכנות טיבעית של הילד. אם הילד לא מוכן לכך - גם פרסים לא יעזרו.

נשית

New member
תודה לכולם !

תודה לי 28 = זה מה שאני יעשה . תודה ליהי =זה לא מצליח . תודה לכולם מה שנכון נכון לחתונה היא לא תגיע עם טיטול H-) אגב גם הפרסים לא ממש עזרו יכול להיות שהיא עוד לא ממש מוכנה נשית הם המון תודה

למעלה