יש לי בעיה ואני אוכל את הלב!:

יש לי בעיה ואני אוכל את הלב!:

אוקיי, קיבלתי מארה"ב נגן mp3 של Sandisk, שיש בתוכו 512mb. קיצר, יפה כזה, כחול חחח קיצר, הוא לא נדלק! נאדא! אני לא מפגר ואני יודע איך להדליק מכשיר, אבל הוא לא נדלק פשוט... משמע משהו מקולקל, או שאני מפגר... יש לי 2 אופציות: 1. לנסות לתקן את זה בארץ(יש לי אחריות), השאלה אם יתקנו לי את זה בחינם בגלל שזה נקנה בארה"ב, והאם בכלל sandisk יכולים לתקן את זה בארץ. 2. לשלוח את זה בחזרה לארה"ב עם הדודה שטסה הלילה, ואז זה בטוח יתוקן, ואני גם אראה את זה עוד שנתיים... הקטע שהמשרדים של sandisk בארץ נפתחים רק ביום שני... והיא טסה הערב, וכנ"ל על המשרדים בארה"ב, אשר נפתחים מחר. מה עליי לעשות?

יאיר B

New member
ניסית יותר מסוללה אחת? בדקת

קוטביות? (זו לא קנטרנות, הרבה אנשים נופלים בדברים הקטנים). המכשיר נדלק עם ליחיצה על כפתור ה-PLAY. לגבי אחריות בארץ: ממה שאני יודע אין ממש נציגות של סאנדיסק בארץ (אני אשמח אם תגיד לי איפה יש). האחריות בארץ למוצרים שלהם ניתנת ע"י החנות שממנה הם ניקנו (למשל באג היא יבואנית עצמאית של סאנדיסק ולכן היא נותנת אחריות רק למה שנקנה דרכה. פעם היתה גם כלנית שפשטה רגל ויש גם את היבואן של קודאק). אז אולי יהיה לך קשה להשיד אחריות בארץ. אם אתה שולח לחו"ל, למה זה יקח הרבה זמן עד שיחזור? אני לא מאמין שהתיקון יקח יותר משבועיים. הדודה שלך יכולה להחזיר לך את זה בדואר (רגיל). זה לא יעלה הרבה.

ניסיתי ויש לי גם מידע חדש:

במקרה ראיתי שישנה תצוגה רק נורא נורא נורא בהירה ורואים משהו בקושי, אבל זה מה שרואים: כאשר הכפתור על hold- רשום משהו בנוגע לHold עם מנעול כזה. כאשר הכפתור לא על Hod ומפעילים את המכשיר, ישנה מעיין כזה שעון חול תקוע באמצע המסך והוא נשאר שם ואין שום חדש. הסיבה שאני לא רוצה לשלוח את זה לארה"ב כי אם אשלח דואר רגיל חזרה זה יגנב מניסיון

יאיר B

New member
יגנב? מי יגנוב? זה כולה נגן...

אני שולח לחו"ל מוצרים שעולים אלפי דולרים ולא היו בעות עד עכשיו. כמובן ששולחים בדואר רשום עם אישור מסירה. אם זה משהו ממש חושב, אז אפשר לשלוח עם FEDEX (יעלה יותר אבל יותר בטוח). בנודע לבעיה שיש לנגן: אין לי מושג מה יש לו. כנראה באמת בעיה טכנית פנימית.

gt-master

New member
יעלה לו משלוח כזה כמעט כמו הנגן.

אם אתה יכול להגיע לרחובות אני יוכל לנסות לבדוק לך בלי הבטחה . (כבר יצא לי לתקן מס' נגנים )

למעלה