יש לי בעיה ואני מבקש ממכם עזרה

david123456

New member
יש לי בעיה ואני מבקש ממכם עזרה

יש לי מורה פרטית לאנגלית בהשלמת בגריות ובשעורים האחרונים אני שם לב שהיא נמשכת אלי והיא גם מרמזת לי שאני מוצא חן בעניה ותמיד שהיא מתחילה לגעת בי אני דוחה אותה אבל היא מסבירה לי שהיא מתה עליו ובאה עליו היא מאוד יפה בלונדינית ויש לה גוף מהמם אז תגידו כדאי לי ללכת על זה או להמשיך לדחות את אותה ואת האמת גם לי בא אבל אני תיפוס ביישן תעזרו לי! בבקשה זה כל היום היום בראש שלי ואני מת לפתור את זה!!!!!!!!!!!

נשמה....

אם באמת בא לך עלייה אז תספיק עם הביישנות הזאת!!! אבל אם אתה תפוס אז אל תהייה מנייק לגבי החברה כי אז שתיהם יעזבו אותך ואתה תישאר לבד... תחשוב על זה טוב.. בת כמה היא בכלל??? נ,ב למה אתה לא ניכנס לאיי סי קיו שלי??? שרוני... :cool:

הנשוי

New member
לשרוני

הוא לא תפוס אלא אנאלפאבית שלא יודע לכתוב טיפוס ביישן

הנשוי

New member
שרוני

אני לא כל כך רע רק שהוא כותב ממש נורא אם תכיריני אני ממש נחמד ומקווה שתראיני באותו ממד רוצה לפגושך בצט או באיי סי קיו כי אני הוא האיש ולא הוא

0ren

New member
ביישנות ?

כמו שעד עכשיו ידוע לי... את גם לא כל כך מתנערת מהביישנות שלך... כמה שאני חושב שזה מתוק להפליא.. את עדיייין ביישנית.. מקווה שיחד נוכל להוריד ממך את התכונה הלא נחוצה הזאת.. :) המלאך שלך..

חולה עלייך.....

אני רוצה לדעת למה אתה חושב שאני כל כך ביישנית???... אני כבר יראה לך בשיחה היום בלילה אם אני ביישנית או לא..... ואז נראה את המלאך שלי מדבר, אני רוצה לדעת אם אתה ביישן כמוני.. מחכה לך היום ב-8 בערב בטלפון..... ונוציא את הביישנות ביי מלאך שלי חולה עלייך מתוק שלי!!!!!! אלף נשיקות וחיבוקים.... שרוני שלך... :cool:

הנשוי

New member
פתרון

שני דברים עליך לעשות האחד לשכב איתה ולודא שלא תחייב אותך על שעות לימוד אלה השני לקחת מורה פרטית לעיברית שתלמד אותך לכתוב בלי שגיעות

הנשוי

New member
כל הכבוד

מוכרח לציין שקנית אותי כתבתי כך בכוונה (מין הומור מוזר שכזה) אבל כל הכבוד על העירנות אוהב אותך לעד הנשוי

יש לי כמה שאלות...

דבר ראשון אתה אומר שתאהב אותי לנצח נצחים... אתה נשוי מתוק שלי אל תישכח!!!!!! למה אני כזאת מדהימה???? מה יש בי שאני כזאת חמודה ומקסימה ומדהימה???? שלך שרוני :cool:

shoteret

New member
השוטרת כאן - לדויד 123456

היי סקסי, פעם אחת נכנס אחד לבנק ואמר לפקיד יה חתיכת אידייוט תן לי מיד מליון שקל מהחשבון הפקיד התרגז וקרא למנהל וסיפר לו שהלקוח כינה אותו בשם אידיוט וביקש ממנו לימשוך מליון שקל מהחשבון אז המנהל פונה לפקיד ועונה לו מיד יה חתיכת אידיוט תן לו מיד את הכסף. דוד, אתה הבנת את זה ממי? או שאני צריכה להשקיעה בעוד הודעה? ממני

pachanga

New member
דויד לצומת ליבך....

אוקיי אולי היא רומזת לך וזה די נחמד תלך על אז אם בא לך תזרוק לה גם מילה אבל מצד שני הנושא הזה נורא רגיש במדינה שלנו תזהר שהיא לא תעשה מזה סוף מר!!!!!!! יש הרבה מקרים מהסוג הזה.... בהצלחה בכל אופן:) פצ`נגה:)

erlich

New member
וואלה.

לא חשבתי על זה..... בהחלט שים לב דויד!!!! מעדיף להישאר תמים (לצערי את התמימות המינית כבר איבדתי), ארז.

למעלה