יש לי בעיה ואני צריכה עזרה מהנשים

יש לי בעיה ואני צריכה עזרה מהנשים

אני בבעיה כזו שמתרחשת לא רק אצלי אלא אצל המון נשים... כשגבר מתרחק ממני אני רוצה אותו כשהוא שלי הוא כבר לא מעניין אותי אבל כשהוא מתרחק שוב אני רוצה אותו ואז נוצר מעגל כזה ואני כבר לא יודעת מה אני רוצה מעצמי... אני מניחה שאם אני רוצה ולא רוצה אותו אי אפשר לקרוא לזה אהבה כי למעשה כשאוהבים זה בכל מצב... מה לעשות? הרי לקרוא לו אלי רק כשאני רוצה זה לא הוגן כי אני משחקת בו אבל בכל זאת אם הוא בא זה בעיה שלו לא? תביעו את דעתכם :/

חזקוש

New member
את חולה על שליטה ולכן,

שהגבר איתך את חשה שליטה על חייו ובכך מעלה לעצמך את הבטחון העצמי. שהוא עוזב והופך להיות בלתי מושג בטחונך ביכולך ובחשיבותך נפגעת משמעותית . לכן הבלתי מושג מושך אותך והופך להיות אתגר. חזקוש

חזקוש

New member
יש דרך להתגבר - שיחה על כך לדעתי

לא צריכה להערך בפורם. חזקוש

../images/Emo4.gif

תחשבי על ייעוץ פסיכולגי

אפשר להמשיך בדרך הזו

ואפשר לפנות גם לייעוץ מקצועי. אני מניח שכאשר תמצאי את המתאים מכולם דברים עשויים להשתנות.

לגבי הקטע של היעוץ המקצועי...

אני אומנם חולת שליטה זה נכון אבל לא ברמה של ייעוץ :/ אני תמיד אהיה הצד החזק והשולט במערכת יחסים יהיה מה שיהיה ולמען האמת אני לא יודעת אם אני רוצה לוותר על זה... אני לא מאמינה במערכות יחסים ששני בני הזוג באותה רמה כי זה לא נכון וזה לא קורה.. אני בחיים לא היה הצד הנשלט כי זה לא הסגנון שלי... אז מה נשאר? להיות הצד השולט... השאלה היא באיזה רמה... אולי פשוט צריך להגיע אלי הגבר שידע לשלוט בי ואז אני ישתנה :/

הצטרפי למועדון, יקרתי.

לא ייעוץ ולא נעלי-בית מהקסבה בשכם! פסיכולוגית שאני מכירה קראה לי פריקית של שליטה, את יכולה לאמץ אם בא לך. >סקארלט במחוות ידידותיות
< בכל אופן, גם אני הייתי כזו, או יותר להגיד, הייתי יותר ממה שאני היום. לא יודעת איך זה אצלך [ומשום מה, הבנתי שזה קצת שונה ממני], אבל אצלי המשחק הזה עובד רק בהתחלה. אם זה הופך לריטואל קבוע וכל פעם הוא חוזר אחרי טיפטיפ מאמץ, הבחור כבר לא שווה את זה.. אני לא מאמינה שיגיע הגבר שישלוט בך, אבל מה שכן, אני מאמינה שיגיע הגבר שתעריכי מספיק על מנת להעביר פיקוד מידי פעם על בסיס מאוזן. בכל אופן, תהני מזה כל זה מהנה. זה עובר מתישהו...

וואלה

חחח אחותי אני מחבבת אותך
אני חייבת להודות זה באמת מהנה אבל מדי פעם המצפון מציק... :/ טוב נו רק מדי פעם... כאילו נכון לעכשיו זה נראה לי בסדר גמור וביום שכתבתי תהודעה המצפון קצת דיגדג :)

למעלה