יש לי בעיה /יות

חן (*_*)

New member
יש לי בעיה /יות ../images/Emo10.gif

במהלך השבוע, לא נורא, אני אוכלת באופן סדיר, ארוחות מאוזנות, דלות בקלוריות, שותה המון מיים, ממש ילדה טובה. אבל................לכל שבוע, יש גם סוף שבוע
ואז, יושבים ב-
, או אצל חברים, ו.........אני לא מצליחה לעמוד בפיתויים
ועוד ועוד.... (פשוט אין מספיק אייקונים
). בקיצר, כל השבוע אני למעשה שומרת ומורידה את מה שצברתי במהלך סוף השבוע, או להיפך. לא מצליחה לצאת ממעגל הקסמים. אמרתי כבר שאני אוהבת את החיים הטובים? יש איזה פטנט שלא גיליתי?

tuti f

New member
נסיון לעזור

בעיה מוכרת שאותי נורא תסכלה עד שלמדתי להכין לי תחליפים טעימים או כשממש התחשק לי בורקס או פיצה (סתם דוגמא) אז אכלתי במידה ושילבתי את זה בתפריט היומי. תראי...אם תתנזרי בכלל מכל המאכלים שאת אוהבת יבוא שלב שבו יתקוף אותך בולמוס ותאכלי את כל מה שלא אכלת אז, עדיף למנוע את זה ופשוט לאכול במידה. אם את יודעת שאת לא מסוגלת לשלוט בכמויות אז כדאי בשלב זה להתעסק בתחליפים, אם זה בבית אז אין לך בעיה להכין (אם תרצי אשמח לתת לך מתכונים נחמדים) ואם זה אצל חברים אז או שפשוט תגיעי שבעה או שתתנדבי להכין פשטידה או סלט (ובעקיפין את דואגת שיהיה לך מה לאכול) מקווה שעזרתי

חן (*_*)

New member
תודה תותי, אבל הגרוע מכל אצלי.....

זה שמכיוון שאינני יכולה לעשן בשבת (אישי החליט לשמור שבת, והמריבה בבית בנושא זב, זה סיפור אחר), אני מפצחת גרעיני אבטיח ומנשנשת.

tuti f

New member
רגע...

תראי...אפשר גם לנשנש ירקות או שאר תחליפים שבריאים יותר. צעד חשוב אחד כבר עשית...איתרת את מקור הבעיה, עכשיו הגיע הזמן לצעד השני לא?! לנסות למצוא פתרונות. אני אישית כשכולם מנשנשים גרעינים אבל אוכלת ירקות חתוכים עם מטבל דיאטטי או מעט פירות.

אביטל +

New member
שאלה לי חן

האם את באמת עולה במשקל או שפשוט עומדת במקום ? תעשי ניסוי, בסופ"ש אחד כזה תרשמי את כל מה שאכלת. תעשי חישוב קלוריות (אמנם קלוריות זה לא הכל אבל זה בהחלט נקודת מוצא) ותראי מה יוצא

חן (*_*)

New member
אין לי ספק, שבשבת אני עולה במשקל ../images/Emo10.gif

עשיתי ניסוי, נשקלתי ביום שישי- לפני השבירה הגדולה, ושוב נשקלתי ביום ראשון. הקפדתי להישקל באותו מכשיר ובאותם תנאים, וגיליתי שתמיד יש 1-1.5 ק"ג הפרש במשקל בין שישי לראשון.

אביטל +

New member
הבנתי

תראי, יש מאכלים שהם פצצות קלוריות ושומן כמו בורקסים. אני באופן אישי לא נוגעת בהם, אלא אם כן אני מאוד רעבה ואין שום דבר אחר. זה קרה פעם אחת בשנה האחרונה. האם ייתכן שאת נשברת בסופ"ש כי אין לך מספיק דברים טעימים במהלך השבוע ? או שאת חיה בהרגשה של "ממחר דיאטה" ? האם את עושה פעילות גופנית בסופ"ש ? זה משהו שיכול לעזור לגוף להתמודד עם עודף המזון. בקשר לשקילה - השוואת שקילה עם הפרש של יומיים היא לא בהכרח נכונה. השאלה היא מה קורה נגיד בתקופה של חודש. האם עלית במשקל, ירדת או נשארת אותו דבר ?

חן יקרה, יש לי רעיון נחמד !

מכירה בע"פ ולפני ולפנים את הברוך הזה. כל השבוע יגעים בסו"פ ההישג כמעט פורח לו
תשמעי, זה רעיון ממש פשוט. כתבתי אותו בטח כבר מאה פעם בפורום. בשבילך - המאה ואחת
יש מתכונים מהממים (מי אמר שאנחנו צריכים לאכול "קש" כדי לרזות...חס וחלילההההה!!). סו"ש תכיני פשטידות, סלטים מיוחדים (וולדורף למשל (כן, כן אפשר בתחליפים של כמה רכיבים עתירי שומן לעשות אותו משגע!!). יש כל מיני באמת משהו!! תכנני כך שרק מהמחשבה על "הנפלאות" שצפויים לך כל הרעב הנפשי - יתאדה ויתפוגג באוויר. או-קי?? הלחץ שלא "האיסור" וה"לא" יאבדו את הסיבה לקיומם. (גם במשך השבוע תדאגי כאן ושם לצ´פר את עצמך בדברים נפלאים. בכלל תגיעי לסו"פ כשהנפש שרה שיר
). (אני כמעט משוררת הבוקר
. סתתתתם
). אם את זקוקה לעוד עזרה, רק תגידי. (יש לי חולשה לשם שלך, כי חברה שאני מתה עליה קוראים לה בשם הזה
). דליה.

חן (*_*)

New member
הרעיון נחמד ../images/Emo13.gif, וכך גם אתן ../images/Emo140.gif

אנסה להכין לי לסוף השבוע מיני מטעמים, ירקות כחטיפים, אנסה גם ללעוס מסטיק כדי להעסיק את פי (במקום הסיגריות), ואדווח על התוצאות. מאוד מקווה לעמוד במשימה
. בהזדמנות זו, הערה שלא לעניין. אני די חדשה, לא עברתי מוואלה, ולמעשה אינני מכירה איש/ה, קצת קשה לעקוב אחר הודעות אשר מעלה מטה מקפצות, מה גם, שעד שאני מגיעה הבייתה מהעבודה, כל הפורום מול עיני השתנה
. המון הודעות עצות ותגובות, וכולן, כך נראה, חברות טובות. מקווה להרגיש כאן בבית כמוכן וגם אם איני מגיבה, אני איתכן. מאחלת לכולן/ם רק טוב

למעלה