יש לי בעיה כואבת מאוד

יובל י

New member
יש לי בעיה כואבת מאוד

אני חייל בשירות סדיר בחיל הים. מגיע לחופשים לבית של אימא שלי, מוכר כחייל בודד ע"י המערכת בצה"ל. אנו גרים בדירת שני חדרים של עמידר. אחי, אימא שלי ואני. בשנים האחרונות אין אנו (אני ואחי) מסתדרים עם האימא. היא נוהגת באופן מחפיר כלפינו, מגרשת אותנו מהבית ומתהוללת עם גברים זרים כשהיא מבזבזת עליהם עשרות אלפי שקלים. היא מזמינה אותם על חשבונה לבתי מלון וקונה להם בגדים ומתנות. כל זה נעשה מתחת לאף שלנו כשהמקרר בבית ריק מאוכל. אין לי בעיה עם המחזרים של אמא, אין לי בעיה שתעשה חיים משוגעים, אבל לאחרונה היא דורשת ממני לממן את שכר הדירה, דורשת ממני לשלם על האוכל שהיא קונה בסופרמרקט וכל זאת בכרטיס האשראי שלי. בעבר עשיתי זאת כשהיא הבטיחה להחזיר לי את הכסף לחשבון הבנק, אבל היא מעולם לא החזירה לי. ואני נאלץ לבקש חופשות מיוחדות מהצבא כדי לעבוד ולכסות את המינוס בבנק. לפני כחודש, הגיעו חילופי המילים ביני לבינה לטונים גבוהים. ואני כעסתי עליה על שהיא במקום לשלם את שכר הדירה לעמידר (כבר שנה שהיא לא משלמת להם) היא נוסעת בכל שישבת לבתי מלון עם בחורים צעירים ממנה בעשרות שנים ומממנת את שהייתם במחיצתה. אותנו היא משאירה בבית ללא אוכל, בלי טלפון שאינו משולם ולכן נותק. חשבון החשמל הגיע לכדי ניתוק. ואת המים כבר ניתקו לנו שלוש פעמים. בכול פעם שאני מתווכח עמה על הנושא, היא אומרת לי שאני אעוף מהבית ושהיא תוציא צו הרחקה ואני אלך לישון ברחוב. אתמול היא הופיעה ובידה צו מבית-משפט האוסר עלי להיכנס לבית. בצו היא טוענת כי אני נהגתי כלפיה באלימות והרבצתי לה. דבר שהוא שקר גמור ומוחלט. כעת אין אני יודע מה לעשות, כיצד עלי לנהוג ואיך אני צריך להגיב? לא מטרידה אותי הבעיה של מקום לינה כמו הכתם שהיא מטילה עלי. אני שייך ליחידה איכותית בצהל וכתם שכזה עלול לגרום לעצירת הקידום שלי. יש לכם רעיון למי לפנות, מה לעשות כי אני אובד עיצות.

adam65

New member
אתה צריך עורך דין!!!

אבל את זה אתה בטח יודע, אני יודע שלשלם לעורך דין זה סיפור יקר אבל תבדוק בעמותות שמטפלות בילדים (ערן וכו..) יכול להיות שאחת מהן תוכל לעזור לך בשרותי עורך דין כדי לבטל את הצו. השאלה היא, האם אתה רוצה לגרור את עצמך ואת אמא שלך לבתי משפט... בהצלחה...

avielss

New member
יובל ואדם

אדם הרשה לי לתקן אותך עפ"י חוק אמא שלו לא חייבת לו כלום עפ"י חוק לכן אני חושב שנושא העורך דין הינו לא רלוונטי. יובל הסיפורים שלנו די דומים קח עיצה חינם קח תדברים שלך מהבית שכרו לכם דירונת קטנה (300$-400$) אם אתה מוכר כחייל בודד אני מאמין שהצבא יוכל לסייע לך תתחיל תחיים שלך תבנה אותם מעכשיו אתה יודע יובל בגילך גם אני חיכיתי לתשומת לב לעזרה במימון לכל מה שבחור בן 20 מצפה מההורים שלו... לא אגיד לך מה קיבלתי. ברגע שהתחלתי לבנות את החיים שלי הכל התגמד ואני לא אתבייש להגיד שגם ההורים שלי נראים לי אנשים קטנים קטנים מאוד אז ילד קח אחריות על החיים שלך אל תחכה לאף אחד

avielss

New member
אופסססססס ושכחתי

עפ"י חוק אדם הינו חף מפשע כל עוד לא הוכחה אשמתו אני לא מאמין שיאשימו אותך במשהו כל עוד לא חקרו ובררו אני מאמין שברגע שחלילה יעצרו את הקידום שלך אז עורך דין יוכל להכנס לתמונה בהצלחה

adam65

New member
אביאל, פספסת את הפואנטה ../images/Emo13.gif)

עורך הדין הוא כדי לבטל את צו בית המשפט, שמעמיד את יובל כאדם אלים ומסוכן, אין שום קשר בין זה לבין חוקי מדינת ישראל בנוגע לאחריות וטיפול בילדים... לגבי השאר-אני מסכים איתך לחלוטין, אין ליובל (ולאחיו) מה לחפש בבית של אימו...

למעלה