יש לי בעיה מאד דומה ל-ONEV

עדוש

New member
יש לי בעיה מאד דומה ל-ONEV

חמותי לא הכי מתעניינת בבת שלי, היא יכולה לא לראות אותה שבועיים ולא להתקשר אפילו בכדי להתעניין בשלומה כי היא כועסת על בעלי. אבל מה הילדה אשמה שהסבתא כועסת על האבא? חמותי לא הכי מסמפטת אותי והפוך. אז אני ובילי הגענו למסקנה שכדאי שאני והילדה נתראה איתה כמה שפחות (בעלי מאד נפגע מהיחס שלה כלפי וכלפי הילה שלנו). ואני מאד שמחה שבעלי עומד לצידי ותומך בי. הבעיה היא כזאת: חמותי היא אלמנה, אישה בודדה, לא בקו הבריאות- כנראה מכאן נובע כל התסכול שלה. ובעלי, בגלל שהוא פגוע ממנה על יחסה, בקושי בקשר איתה ובכלל נמנע מזה כמה שפחות. אבל היא בכל זאת אמא שלו ואני תמיד אומרת לו שהוא צריך ללתת לה קצת יותר יחס. ואם אני לא אגיד בוא נלך שנינו לבקר אותה, הוא יכול לא ללכת אליה המון זמן. השאלה שלי האם לבלוע לפעמים את הכבוד שלי ולבקר אותה מדי פעם (ממש מדי פעם) רק בשביל לא להרוס יותר מדי את היחסים בין בעלי לבינה, אושפשוט להתעלם ולתת להם לפתור את זה לבד? מה אתן חושבות?

עדוש יקרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תראי, חמותי לא כועסת על בעלי וגם לא באה לבקר אותנו או את הנכדים, למרות שאנחנו גרים במרחק הליכה ממנה. פעם היא גם היתה מתלוננת למה אני לא מביאה לה את הילדים כדי שתראה אותם ואני תמיד אמרתי שהיא תמיד מוזמנת לבוא לראות אותם מתי שהיא רק רוצה ואז היא היתה מתחילה בסידרה של תרוצים, שהיא עובדת מאוד קשה ואין זמן, שהיא לא מצליחה לתפוס מונית וכו´ וכו´. לי לא מפריעה שהיא לא באה לבקר אותם כל עוד אין לה טענות ללמה היא לא רואה אותם יותר. היא רואה אותם כשאנחנו באים לבקר בערבי שישי, פעם בשבועיים שלושה, ואם זה לא מספיק לה והיא רוצה לראות אותם יותר היא יכולה להטריח את עצמה אלינו. אבל, השאלה היא מה היחס שלך אליה ואיך היחסים ביניכם??? אם חשוב לך הקשר שלך איתה ועם הבת שלך תעשי הפרדה בין היחסים שלך לחמותך לבין היחסים של בעלך איתה, ודברי איתה בעניין שתעשה גם היא הפרדה, ותלכי לבקר אותה רק עם הבת ושהיא ובעלך יפתורו את הבעיה לבד.

עדוש

New member
אין לי שום בעיה שהיא לא רואה את הבת

שלי. למרות שזה איפה שהוא כואב לי, כי היא סה"כ הסבתא שלה. אבל אם אם היא אדישה כלפיה אז שיהיה לה לבריאות. מה שיותר מפריע לי זה היחסים שלה עם בעלי, כי סה"כ היא אמא שלו ומה לעשות, אמא יש רק אחת. ואם במשך כ-20 שנה היא גידלה אותו (טוב או לא זה כבר נושא אחר), אבל המינימום שמגיע לה זה טלפון לפחות פעם בשבוע וביקור נחמד לפעמים. אני טועה?

יכול להיות שאת לא טועה....

אבל אלה הם היחסים של חמותך ושל בעלך!!!!! אם בעלך או חמותך לא מוצאים לנכון לפתור את הבעיה, לא נראה שיש משהו שאת יכולה לעשות. אולי תנסי לדבר עם בעלך על היחס שלו לאמא שלו ומה שהבת שלכם לומדת מזה, שמה שהיא לומדת זה שאם לפעמים יש איזה סכסוך או ויכוח אז מנתקים מגע??? תשאלי אותו אם הוא היה רוצה שהבת שלכם תנהג איתכם אותו דבר???

עדוש

New member
העניין הוא

שאני בטוחה שבעלי בחיים לא יתנהג כמו אמא שלו

העניין הוא לא איך בעלך יתנהג....

אלא מה הבת שלכם לומדת מזה?????? היא לומדת מזה שאם יש לפעמים ויכוחים או עימותים אז מנתקים את היחסים, וזה בכלל לא משנה אם בעלך ינהג כך איתה או לא. היא יכולה ללמוד מזה שזה בסדר לנהוג כך!!!!!!!!!

למעלה